Galaxy Watch Active2: Създаден да балансира динамичното ежедневие с подобрена свързаност

Най-новият смарт часовник отвежда личното благосъстояние на следващо ниво, като ви позволява да се наслаждавате на повече възможности

 

Samsung Electronics Co., Ltd. представи Galaxy Watch Active2, последното попълнение в портфолиото умни часовници Galaxy. Като част от семейството на Galaxy, Galaxy Watch Active2 предлага нови, интуитивни и подобрени възможности за добавяне на още повече персонализация в ежедневието на своите потребители, стимулира тяхното здраве и благосъстояние, като в същото време осигурява безпроблемно, свързано изживяване.

Galaxy Watch Active2 позволява на потребителите да живеят по-добре чрез малки, но значителни ежедневни промени – от постигане на цели като брой часове сън на денонощие, през фитнес тренировки и управление на стреса, до ефективно изпълнение на различни задачи. Без значение дали искате да си починете, да получавате всяка нотификация или нещо друго, Galaxy Watch Active2 допълва вашия начин на живот и добавя разлика там, където имате нужда – всичко това в стилна и елегантна форма.

„Пазарът на смарт часовници се развива изключително бързо и ние в Samsung се радваме непрекъснато да разширяваме нашето присъствие по нов и визионерски начин“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. “С Galaxy Watch Active2 ние създадохме устройство, което позволява на потребителите да поемат контрола върху своето здраве и благосъстояние, като безпроблемно използват всички свои устройства в екосистемата на Samsung Galaxy, правейки живота си по-лесен и по-добър.“

Дизайн, който се адаптира към вашия живот

Galaxy Watch Active2 е майсторски проектиран да бъде едновременно красив и адаптивен към вашето ежедневие. Часовникът идва в два размера – 44мм и 40мм диаметър – и два стила: олекотен алуминий с удобна флуореластомерна (FKM) каишка и първокласна твърда неръждаема стомана с кожена каишка. Умните часовници могат да бъдат персонализирани с набор от допълнителни стилни опции за каишката и тялото.

Galaxy Watch Active2 представя и нова версия на познатия въртящ се пръстен. Сега той е изцяло дигитален, за да го направи още по-удобен за навигиране, като същевременно извлечете максимума от размерите на екрана. Сега директно на красивия заоблен Super AMOLED екран, въртящият се чрез докосване пръстен може да бъде завъртян по часовниковата стрелка или обратно, за да прелистите през екраните и да изберете любимите си приложения. В допълнение, ъпгрейднатият One UI предлага просто, лесно и итуитивно потребителско изживяване за навигация.

За потребителите, които желаят часовникът им да бъде също толкова стилен, колкото са самите те – сега можете да персонализирате лицето на Galaxy Watch Active2 да пасва на облеклото ви, благодарение на алгоритъма за извличане на цвят My Style[1]. Наличен в приложението Galaxy Wearable, просто направете снимка на облеклото си, изберете една от петте цветови палитри и лицето на вашия часовник ще се промени за секунди. Можете да променяте вашия личен стил всеки ден – или да запазите любим такъв за по-нататък.

  

Най-добрият спътник за постигане на вашите цели

Galaxy Watch Active2 може да послужи като ръководство за подобряване на здравето и благосъстоянието, като предоставя полезни данни, които могат да ви помогнат да направите добър избор за диетата, упражненията, психичното здраве, съня и още.

При упражненията, например, умният часовник ръчно може да засича повече от 39 тренировки, като седем от тях се разпознават автоматично – включително бягане, ходене, каране на колело, плуване, гребане, елиптична машина и динамични тренировки. С актуализираното приложение Running Coach, можете да следите скоростта на бягане в реално време и да се наслаждавате на седем различни програми за бягане, с които можете лесно да постигнете целите си. Galaxy Watch Active2 дори включва иновативните нови телесни здравни сензори на гърба на тялото, които преработват данните по-бързо и ви позволяват да получавате навременна информация, за да извлечете максимума от фитнес плана ви.

Galaxy Watch Active2 ви позволява да следите в реално време нивата на стрес чрез Samsung Health, нашето популярно приложение за здраве и благосъстояние[2]. В допълнение, то осигурява достъп до контролирани програми за медитация чрез интеграция с водещото приложение за спане и медитация Calm (налично сега на английски, немски и испански език). Подобрени алгоритми за анализ на съня ви насърчават да постигнете по-здравословни резултати (в четирите етапа на спане), подпомагайки възстановяването през нощта и подготовката за следващия ден.

Безпроблемно разширете вашия свързан начин на живот със семейството Galaxy

Galaxy Watch Active2 превръща в детска игра свързването на други устройства към ежедневието ви, дори когато сте далеч от тях или на път. Bluetooth свързаността на Galaxy Watch Active2 с Вашия телефон прави разглеждането на социалните мрежи лесно с едно докосване на пръста върху вградените приложенията, които предлагат още повече интеракция с вашето съдържание в платформите. Сега можете да отговорите или да харесате туийт, или да гледате кратко видео или трейлър на филм директно от китката си. Дори можете да пътувате навсякъде по света с още по-голяма увереност, тъй като Galaxy Watch Active2 сега поддържа превод на текст и говор в реално време на над 16 езика[3].

Още един лесен начин да останете свързан сега е чрез партньорството със Spotify[4]. Влезте във вашия Samsung акаунт чрез смартфона или директно от часовника и лесно разглеждайте музиката си в платформата, като се насладете на непрекъснато слушане. Galaxy Watch Active2 осигурява безпроблемно взаимодействие между устройствата и прави достъпа до музика и мултимедия още по-лесен.

Неразделна част от екосистемата на Galaxy

Като част от семейството на Galaxy, Galaxy Watch Active2 осигурява най-доброто от екосистемата на Samsung директно в смарт часовника, за да отговори на желанията на хората, които винаги искат повече. Когато Galaxy Watch Active2 е сдвоен с вашия Galaxy смартфон, например, контролерът Watch Camera[5] на часовника позволява да правите снимки, да започнете запис на видео, да разглеждате съдържание върху екрана на часовника, да сменяте между предната и основната камера, да поставяте таймер за заснемане и след това да преглеждате финалното видео или фото – всичко това директно от китката си. Можете да използвате също функцията за безжично зареждане Wireless PowerShare на вашия Galaxy смартфон, за да заредите вашия часовник по лесен и интуитивен начин.

 В допълнение, всички услуги, които получавате в екосистемата на Galaxy – като Samsung Health, SmartThings и други – са лесно интегрирани в часовника и всички ваши други устройства. Можете, например, да разрешите на Bixby да управлява вашия часовник, да започне тренировка или да провери времето. И, разбира се, всяко действие, което извършвате на вашия часовник, е защитено от технологията Knox.

 

За повече информация относно Galaxy Watch Active2, посетете www.samsung.com/bg.

[1] My Style е наличен само за Galaxy/Android смартфони.

[2] Следенето на стреса не е активно по време на сън или тренировка.

[3] Поддържа се чрез Google Translator, наличен за изтегляне от Galaxy Store. Налични езици при стартиране: арабски, китайски, датски, английски, финландски, френски, немски, хинди, индонезийски, италиански, японски, корейски, португалски, руски, испански, виетнамски

[4] Наличността на услугата Spotify може да варира спрямо региона.

[5] Наличен за сваляне от Galaxy App Store. Приложението е съвместимо с Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G, Note9, S9, S9+.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *