Samsung представят официално Galaxy A70

Продуктовата линия Samsung Galaxy A-Series 2019 “дебелее” с пълна сила, след като корейската компания добави още един представител – Galaxy A70.

Предвид моделното му означение е ясно, че става дума за по-“оборудван” представител на A-Series, като всичко започва от доста големият дисплей 6.7″ SuperAMOLED и разделителна способност 2340 х 1080 (FullHD+). Дисплеят ще е екипиран вграден сензор за пръстови отпечатъци, което веднага причислява апарата към по-високият клас на предложения от страна на Samsung (същото важи и за неговата цена). Тройната основна камера на задният панел е екипирана с основен сензор 32MP, както и с 8MP ultra-wide. Налице ще са модели с 6GB RAM и 8GB RAM, като всяка от които ще разполага с 128GB потребителска памет за данни.

Новият Galaxy A70 ще разполага с батерия с капацитет от 4500 mAh и ще поддържа много бързо, 25W зарядно. Моделът ще има и вариант с поддръжка на 2 карти SIM и мултимедийни карти microSD.

Смартфонът ще се появи в четири разцветки – черно, бяло, корал и синьо. Операционната система ще е Android Pie. Стартова цена и повече официална информация ще видим след 10-ти април, когато (вероятно) ще започнат и продажбите на Galaxy A70.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *