Realme подготвят X50 Pro 5G за анонс на 24-ти февруари

Един смартфон, който несъмнено щеше да привлече много интерес в рамките на Mobile World Congress в Барселона е Realme X50 Pro 5G. Като се има предвид, че MWC няма да се проведе тази година, на китайската компания ѝ остава само една възможност – да използва деня, 24-ти февруари, за интернет събитие и анонс. Това ще се случи в Мадрид, но и по същото време на допълнително събитие в Индия.

Един от малкото (все още) смартфони със Snapdragon 865, Realme X50 Pro 5G обещава да е сериозен съперник на флагманите на големите компании, като например Galaxy S20-Series и Huawei P40-Series. През последните няколко дни Realme малко по малко подаваха информация относно X50 Pro 5G, като днес цикъла се затвори и всичко, което китайците искаха да покажат предварително, вече е ясно.

Realme X50 Pro 5G освен много сериозен SoC, ще предлага и общо камера сензора – четири на задният панел, към основната камера, и два отпред (за селфита, видео чат и прочие). Основният сензор на камерата ще е 64MP, а апаратът се очаква да предлага до 12GB RAM и до 256GB потребителска памет. Наред с тях в “изтеклата” официална информация виждаме и доста сериозните 65W мощност на зарядното устройство – най-сериозната заявка за жично зареждане до момента.

На снимката по-горе се виждат и други много интересни характеристики, като например дисплей 90Hz SuperAMOLED и поддръжка и на двата стандарта 5G (mmWave и Sub-6GHz). Също можем да споменем и двата цвята, които ще са “стартови” за Realme X50 Pro 5G – “ръждиво червено” и “мъхесто зелено”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *