Motorola Defy под и над вода :-)

Както ви бяхме обещали (след известно коледно забавяне) ето и тестовете на Motorola Defy под и над вода:

Телефона издържа мъжки всички тестове. За съжаление сезонния грип, който повали част от офиса не позволи да направим тестовете в истински басейн, както бяхме обещали, но винаги можем да повторим теста при по-хубаво и топло време. След като из нета плъзнаха слухове, че част от произведените апарати имат дефект в говорителя проведохме няколко разговора с официалния дистрибутор на Motorola за България – Vip Trading, според който за момента няма информация за дефектирали бройки. Това за мен означава, че или началната дефектна партида ни е подминала или не всеки собственик на Defy е склонен да “учи” телефона си да плува (което естествено е напълно нормално).

Като допълнение пускаме и кратко видео-ревю на някой от по-интересните екстри на телефона:

В клипа ще видите как ръката ми изпитва “сценична треска”, колко по-бързо и лесно се пише с новата клавиатура (е, само на английски), Как доста бързо и лесно телефона се превръща в 3G Hot Spot, възможността да споделя съдържание с други устройства в домашната ви мрежа, и доста приятната екстра “Places”, с която можете да видите и търсите обекти (ресторанти, бензиностанции, болници и други) около вашето местоположение.
В едно няколко минутно клипче няма как да обхванем абсолютно всички възможности и екстри с техните детайли, но основните неща са маркирани. При пропуск и/или желание от ваша страна винаги можем да добавим и дообясним дадено приложение.


One thought on “Motorola Defy под и над вода :-)

  • 01.09.2011 at 09:52
    Permalink

    какъв е споменатият “дефект в говорителя” – защото при мен отвреме на време мембраната започва да жужи по време на разговор (без да съм го тествал във вода), като подобно нещо навремето съм правил и сам, когато си играех с телефонния (стационарен) говорител, като притисках мембраната с кибритена клечка и звукът излизаше (сега с моторолата – по същия начин) все едно говориш с целофан (не найлон, а целофан си точно, от стария) на устата?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *