За нас

mobility.BG е опит да отговорим адекватно на нарастващата нужда от информация за преносимите компютри и свързаните с тях технологии. Ноутбуците навлизат все по-бързо в ежедневието ни, поради което с лекота се превърнаха в поредната стока за ширпотреба, с която потенциалните купувачи не са съвсем запознати. Естествено – всеки уважаващ себе си български търговец би се възползвал от това. Ние обаче не бихме, поради което предпочитаме да ви информираме – как да се предпазите от нежелани покупки, кое е добре да купите, как да работите с лаптопа или нетбука си и въобще – за всичко, което е по силите ни.

На mobility.BG ще намерите както обширни ревюта на конкретни модели лаптопи, така и кратки статии с впечатления от онези преносими компютри, с които авторите се сблъскват в ежедневието и за които е нямало време за дълги тестове. Освен това ще се стараем редовно да пускаме ръководства и авторски статии за пазара на преносими устройства у нас, които да помогнат на читателите. Естествено, екипът ни е винаги насреща, ако се нуждаете от информация или съвет.

Както вероятно ще забележите след време, нашият сайт се различава от традиционните печатни и онлайн медии. На първо място – ние не се изхранваме от реклама (макар всяка такава да е приход, който ще помогне да работим по-добре), а от продажби на преносими компютри през онлайн магазина на HardwareBG.com – IskamPC.com. От една страна, това ни прави истински независими, от друга – позволява ни винаги да сме запознати с актуалните модели на пазара.

Екипът на mobility.BG
Дотук със сериозната част. И ние сме хора, а нямаме славата на сериозни извън работата си. Ето и кратко представяне на тримата автори, които поне на първо време ще ви радват с ревюта, статии и новини:

Тодор Богданов a.k.a. mollov
mollovГлавният редактор на сайта mobility.BG, Тодор е един от създателите на сайта HardwareBG.com, но през последните години доста умело (поне според него…) се опитва да гради опит и познания и в света на мобилните устройства…

Антон Белев a.k.a. Bloody

mobility-bloody Тони е незаменимото ядро на всяко онлайн начинание на HardwareBG.com. Почти маниакално развива поне още 10-15 проекта (или за толкова знаем), но някак съумява да се справя с всичко вкупом и (почти) навреме. Добре, че е той, иначе какво ли щеше да работи…

За контакти:
hardwareBG.com – Офис
адрес:
гр. София, кв. Стрелбище, ул. “Бадемова Гора” N:9

тел. Офис:
+359 2 866 70 70

GSM:
+359 879 944 253 – Тодор Богданов

+359 896 696 100 – Антон Белев

e-mail:
mollov@hardwarebg.com

 

карта на офиса: