LG K40S и K50S – бюджетни смартфони с отлични качества в магазинната мрежа на VIVACOM

От утре клиентите на VIVACOM могат да се сдобият с актуалните модели LG от серията К на изгодна цена, както в магазините, така и онлайн на сайта на телекома. На разположение на потребителите ще са бюджетните смартфони K40S и K50S на цена съответно 8.98 лв. на месец и 9.98 лв. на месец с план Smart L+. И двата модела са оборудвани с по-добри камери и дисплеи и по-големи батерии. Разполагат с още много подобрения, които ги правят равностойни на най-добрите модели във високата ценова листа.

Обширен 6,49″ HD+ FullVision дисплей  с минимален ръб за оптимална картина предлага LG K50S Dual SIM. Устройството е оборудвано с тройна 13-мегапикселовата камера, която обхваща повече и включва 5-мегапикселовата супер широкоъгълна камера и 2-мегапикселовата камера със сензор за дълбочина. Всичко това гарантира кристално чисти снимки. А 13-мегапикселовата предна камера улавя детайли с висока резолюция за зашеметяващи селфита.

Друго достойнство на модела е първокласният  DTS:X 3D съраунд звук. LG K50S се отличава с мощна батерия 4000mAh за целодневно забавление, игри и гледане на мултимедия.

Голямо пространство за работа и игри предоставя на клиентите и моделът LG K40S DUAL SIM. Устройството разполага с 6,1“ FullVision екран.

Задната му камера е с 13 мегапиксела с PDAF и улавя по-отчетливо и по-ясно бързото движение, дори когато сцените са огромни, а супер широкоъгълната камера събира по-голямо зрително поле в изображението. Отлични портретни снимки гарантира и 13 мегапилкселовата селфи камера. И предната, и задната камера на LG K40S заснемат завладяващи снимки с боке ефект при режим „Портрет“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *