Huawei Honor 8 Lite – перфектното съчетание

Проектирането на смартфон е изкуство – колкото повече дизайнерът се опитва да съчетае всички функции, за да създаде балансирано, мощно и атрактивно устройство, е толкова по-трудно. В едно от устройствата на Huawei виждаме, че това изкуство е овладяно до съвършенство – става дума за смартфона Honor 8 Lite.

Смартфонът трябва да има висока производителност, добро качество на звука, отлична камера. Не на последно място трябва да има и стилна визия. Списъкът може да не е дълъг, но функциите не се комбинират лесно. Honor 8 Lite е точно такова устройство, предвидено за смелите и динамични потребители.

Huawei Honor 8 Lite може да осигури повече от достатъчна изчислителна мощ за използваните приложения. Kirin 655 е мощен процесор с пет ядра, който осигурява едновременно висока производителност и много добра енергийна ефективност. Графичната обработка се извършва от графичния GPU чип Mali-T830MP2, който допуска плавен гейминг на най-високо ниво на детайлност. Също толкова важна, колкото скоростта, с която се зареждат приложенията, е и способността смартфонът да работи удобно с много приложения едновременно, като превключва бързо между тях. За да постигa това Honor 8 Lite е снабден с 3 GB RAM.

Сензорът за пръстови отпечатъци на Huawei Honor 8 Lite предлага най-доброто по отношение на сигурност и безопасност. Отключването е мигновено и естествено, съхранението на данни е безопасно, защото използваният сензор е един от най-добрите в света, предлагащ много висока точност.

Honor 8 Lite е оборудван със система за подобряване на музиката SWS 2.0 (“super wide sound”), която увеличава пространствеността на стерео звука, като добавя трето измерение и чувство за потапяне към всяка песен.

Камерата прави страхотни снимки, тъй като е оборудвана с 12-мегапикселов BSI 1.25 um фото сензор (матрица). Това е важно, защото колкото по-голям е размерът на пикселите, толкова повече светлина може да бъде заснета, което се превръща в по-добри и по-отчетливи изображения, дори при лоши условия на осветление. Автофокусът за бързо заснемане също е много полезен – – камерата може да фокусира и заснеме всичко незабавно.

Honor 8 Lite има красива визия – нежно заоблените линии хващат окото и правят телефона лесен за захващане. Устройството се предлага в четири елегантни цвята, като и двете му страни са покрити с устойчиво на надрасквания, извито 2.5D стъкло. Перфектният Full HD дисплей се допълва от изключително функционалния интерфейс EMUI 5.0.

Всички тези преимущества обаче нямат значение, ако телефонът, в който се използват, не привлече потребителите. Затова Huawei подготвя изненада за българския пазар, която ще генерира интерес към “Lite” серията.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *