Huawei обновяват Watch GT 2 до версия 1.0.3.62

Макар новият пакет Firmware да е с “дата” януари 2020 година, някои часовници на територията на България получават това обновяване чак сега. Говорим за вариант на часовника Watch GT 2-8A9. Новата версия на служебен софтуер за Watch GT 2 е 1.0.3.62 и обещава някои интересни новости, като например повече варианти за “StandBy Watch Face”, както и възможност за потребителска корекция върху някои от “лицата” на часовника. Наред с това се добавя и поддръжка на Български език.

Възможността да имаме в офиса Watch GT 2 помогна за бързата проверка от наша страна на обявените промени. Що се отнася до повечето варианти за “Watch Face” в режим на изчакване т.е. вместо да е изключен дисплея, такива определено са налице – два нови варианта, както и промяна по самото разположение на елементите в това меню. За съжаление все още няма вариант да комбинирате едно и също Watch Face и Watch StandBy Face т.е. часовника да показва едно и също, независимо в какъв режим е.

Има и някои нови и интересни “лица” (Watch Face), като например Vitals (на снимката горе). Huawei постоянно добавят нови и нови варианти, което дава възможност да си изберете различно “лице” според желанията ви в конкретен момент, например.

Въвеждането на български език от актуалната версия също е имплементирано съвсем ОК, но за да може вашият часовник да “проговори” на български, ще трябва и смартфона ви да е превключен на същият език. В нашият случай преминаването към български доведе до доста смут в някои колеги, несвикнали да виждат менютата на майчиният си език.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *