Galaxy Note10 и Note10+ в целият им блясък, почти месец преди анонса

Официални снимки на Galaxy Note10 и Note10+ се появиха в интернет пространството, демонстрирайки почти напълно дизайна на двата модела Galaxy Note от 10-то поколение. Както вече стана ясно, двата модела ще притежават и версия с поддръжка на 5G, като основната разлика между тях ще е размера на дисплея и броят на сензорите на основната камера – Note10+ ще е по-голям, с повече сензори.

Note10+ ще даде на своите бъдещи потребители 6.7″ дисплей и супер изтънени рамки, независимо за коя страна на апарата говорим. Лицевата “selfie” камера ще се намира в средата, най-горе, на дисплея Infinity-O Dynamic AMOLED. За първи път ще видим и градиентни цветове при скъпите модели Galaxy. Що се отнася до основната камера, при Galaxy Note10+ ще видим вероятната комбинация от основен сензор +wide + telephoto, подобно на ситуацията при S10+. Допълнителният сензор по всичко личи, че ще е ToF.

При Note10 нещата не са много по-различни, като дисплеят се очаква да е “само” 6.3″, но останалата част от дизайн и визия ще следва вече споменатите “рамки” – лицева камера в дисплея Infinity-O, а основната камера ще разчита на три сензора (може би същите, както при S10+).

И при двата модела ще видим вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци, както и използването на най-новите SoC на Samsung и Qualcomm. Предполага се, че и двата апарата ще са с 8GB RAM и ще стартират със 128GB потребителска памет.

В ценово отношение се очакват равнища над тези, които виждаме при Galaxy S10, поради което най-скъпата версия на Note10+ се предполага, че ще “поглежда” към границата от 2000 евро.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *