Новият флагман Xperia XZ3 на Sony предлага впечатляващ дизайн и завладяващо зрително изживяване

 

  • Изключителен 6-инчов 18:9 QHD+ HDR OLED дисплей, използващ отличените с награди технологии от BRAVIA® OLED телевизорите на Sony, който дава по-наситени черни нюанси, по-контрастни изображения и по-живи цветове.
  • Красиво извитият стъклен дизайн с 3D ефект елегантно се съчетава с OLED дисплея в тънък и фин корпус, който ляга перфектно в ръката.
  • Страничните сензори на екрана използват изкуствен интелект, за да разпознаят приложенията, които се използват най-често, и да осигурят бърз достъп до тях.
  • Интелигентното стартиране на камерата с помощта на изкуствен интелект гарантира улавяне на точния момент, като активира камерата автоматично, когато устройството се вдигне в хоризонтално положение.
  • Основната 19MP Motion Eye™ камера и 13MP предна камера предоставят уникални технологии на заснемане, включително 4K HDR видео запис, Full HD 960FPS супер бавен каданс и обновен 3D Creator – вече с добавяне на лицеви изражения. 

 

 

Sony Mobile Communications продължава еволюцията в инженеринга и дизайна на Xperia™ с най-новия си флагман, Xperia XZ3, предлагащ най-доброто от Sony в областта на екраните, звука, изображенията и игрите, събрано в елегантен и модерен дизайн.

“Новият ни флагман XZ3 не само изглежда красиво, но и предоставя най-съвременните аудио и визуални технологии на Sony, които позволяват да се наслаждавате на висококачествено съдържание – за едно наистина завладяващо изживяване и забавления, в дланта на ръката ви“, заяви Хидеюки Фуруми, изпълнителен вицепрезидент и ръководител Маркетинг и продажби в Sony Mobile Communications.

 

 Най-завладяващото изживяване, за да видите, чуете и усетите повече

Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (High Dynamic Range), за да могат потребителите да се наслаждават на видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори когато го гледат онлайн.

Ефектът от потапянето в забавленията е още по-силен, благодарение на първокласните аудио технологии на Sony. Фронталните S-Force Surround високоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качество като в звукозаписно студио; DSEE HX подобрява качеството на компресираните музикални файлове до такова с висока резолюция, а LDAC осигурява превъзходно безжично слушане.

Dynamic Vibration System създава мощно сетивно изживяване, което допълва музиката, филмите и игрите; позволява потребителите да усетят действието в ръцете си и вдъхва живот на съдържанието по един уникален начин.

Излят, елегантен дизайн и интуитивен интерфейс

Заоблените предно и задно 3D стъкло се сливат гладко в един привлекателен и елегантен дизайн без странични рамки, създавайки красиви отражения и цветове от всички ъгли. XZ3 приляга удобно в ръката, благодарение на удължения 18:9 екран, интегриран в корпуса без забележими рамки.

Тънката 3-милиметрова алуминиева рамка съчатава перфектна визия и издръжливост, благодарение на защитното Corning® Gorilla® Glass 5 стъкло и водоустойчивост със сертификат IP65/IP6[i]. А за да могат потребителите да изразят своята индивидуалност и стил, флагманът се предлага в 4 впечатляващи цвята[ii]: черно, бяло сребро, горскозелено и бордо.

XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им. Проектиран за голям диспей, Side Sense предоставя възможността за работа с една ръка и без никакви усилия.

Високотехнологична Motion Eye™ камера, съчетана с изкуствен интелект

XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smart launch, заедно с функциите с изкуствен интелект като Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus и Smile shutter, гарантират страхотни кадри с камерата на XZ3. И, разбира се, Motion Eye™ камерата на Sony предлага и 4K HDR видеозапис за професионално качество на заснемане, както и Full HD 960fps супер бавен каданс за по-драматични кадри.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3D Creator вече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3D изображения, заснети с основната или предна камера, което ги прави още по-реалистични.

 

Мощна производителност

XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps, благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Завладяващото изживяване ще трае без проблем по цял ден благодарение на полезните функции на батерията като Smart Stamina, режим STAMINA, както и Battery Care[iii] и технологията за адаптивно зареждане Qnovo Adaptive Charging, които спомагат батерията да издържа по-дълго време и удължават живота й.

 

Аксесоари

Калъфите Style Cover Touch SCTH70 и Style Cover Stand SCSH70 ще се предлагат в съотвестващи цветове. Също така ще са налични и зареждащи и аудио аксесоари:

Наличност

Xperia XZ3 ще бъде предлага на избрани пазари в световен мащаб от края на септември 2018 г. и ще бъде един от първите модели смартфони с последната операционна система Android™ 9 Pie.

В първата половина на септември ще стартира кампания за предварителни поръчки на Xperia XZ3 при всички основни партньори на Sony Mobile в България с подарък дългоочакваната игра Call of Duty: Black Ops 4 (Digital Standard Edition) с премиера през октомври на стойност 139 лв.[iv]

 

 

 

[i] Xperia XZ3 e водоустойчив и защитен от проникване на прах, така че потребителите не трябва да се притесняват, ако неочаквано завали дъжд или искат да измият замърсяване под течаща вода, при условие че всички портове и прикрепени капачета трябва да бъдат плътно затворени. Устройството не трябва да се потапя изцяло под вода или да се излага на морска вода, солена вода, хлорирана вода или течности като напитки. Злоупотребата и неправилната употреба на устройството ще направят гаранцията му невалидна. Устройството е тествано за рейтинг за защита от проникване IP65/68. За повече информация вж. www.sonymobile.com/waterresistant. Имайте предвид, че Xperia XZ3 разполага с отворен USB порт за свързване и зареждане. USB портът трябва да е напълно сух преди зареждане.

[ii] Наличността на предлаганите цветове ще варира на различните пазари.

[iii] Battery Care зарежда телефона до 90%, изчаква и след това го зарежда до 100%, точно преди стандартното ви време за събуждане.

[iv] Цените и условията на промоцията може да варират при различните търговци. Предварителната поръчка е отворена за граждани на Република България на 18 или повече години. Нужна е покупка, интернет връзка и конзола PlayStation® 4. За повече информация моля посетете www.sonymobile.com/bg


One thought on “Новият флагман Xperia XZ3 на Sony предлага впечатляващ дизайн и завладяващо зрително изживяване

  • 30.08.2018 at 15:28
    Permalink

    На този 960fps за колко секунди работи? Или вече колкото си искаш?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *