Готови за лятото: Galaxy S9 и S9+ сега и в Слънчево златно

Нов ярък цвят се присъединява към семейството на Galaxy, предлагайки още възможности за индивидуалност на потребителите

 

Samsung Electronics Co., Ltd. предложи на потребителите още един нов цвят на смартфоните Galaxy S9 и S9+ − Слънчево златно. Представените през февруари 2018 г. нови модели са налични и в среднощно черно, син корал и ултравиолетово.

„Хората искат да изразят стила и индивидуалността си чрез технологиите и цветът има определяща роля за това”, каза ЙонгХий Лий, CMO и изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics. „Новият вариант разширява цветовата гама на Galaxy S9 и S9+ с подчертаната си индивидуалност, която придава едновременно модерно и класическо усещане“.

Galaxy S9 и S9+ в „слънчево златно“ са първите модели на Samsung, които се отличават със сатенено гланцово покритие, което обгръща смартфона в равномерен блясък и сияние. Новият цвят „слънчево златно“ създава усещане едновременно за енергичност и спокойствие. Това изящно покритие на мобилното устройство е разработено, за да привлече всички потребители, като създаде усещане за висококачествен градски интериорен дизайн.

Samsung Galaxy S9 и S9+ претворяват начина ни на общуване, споделяне и опознаване на света.

  • Камерата. Претворена: Камерите на Galaxy S9 и S9+ са оборудвани със Super Speed Dual Pixel сензор. Той има мощен процесор и памет за снимки с невероятно качество и функции за видео на супер забавен каданс, обектив с двойна бленда за снимки на слаба светлина, емоджита с добавена реалност и Bixby.
  • Завладяващо забавление: Смартфоните предлагат първокласно звуково изживяване със стерео високоговорители, настроени от AKG. Galaxy S9 и S9+ също поддържат Dolby Atmos, което създава усещане за 360-градусов звук.
  • Galaxy стандарт: Любимите характеристики на потребителите са интегрирани при новите смартфони Galaxy S9 и S9+: сканиране на ирис, пръстов отпечатък или разпознаване на лице с интегриран Intelligent Scan, за да могат потребителите бързо и удобно да отключват телефоните си навсякъде; IP68 стандарт за водоустойчивост, прахоустойчивост и бързо безжично зареждане на смартфоните.

Моделите в Слънчево златно ще бъдат достъпни през юни на избрани пазари, включително в търговската мрежа в България.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *