Xperia M2 Aqua, водоустойчивият смартфон за всеки

  • Най-високата степен на водоустойчивост в света в смартфон, достъпен за всеки
  • Невероятни снимки навсякъде – дори и под вода, с впечатляващата 8MP камера и Sony пакета от творчески приложения за камера на Xperia
  • Първокласно изживяване от Sony във висококачествен дизайн с ултра бърза LTE и най-добрата производителност на процесора в този клас телефони – за отлично забавление в движение
  • Най-високият в света капацитет на батерията в този клас продукти 2300mAh
  • Най-добрият 4.8” qHD дисплей в този клас – перфектен за работа само с една ръка

sony_xperia_m2_aqua_2

BSony Mobile Communications (“Sony Mobile”) представи днес Xperia M2 Aqua, първият смартфон от среден клас на Sony, който интегрира популярната водоустойчива технология на компанията. Носител на отличителния Omnialance дизайн на Sony и с фантастична 8MP камера, Xperia M2 Aqua не само въвежда водоустойчивостта в нов сегмент смартфони, но и предлага най-високата степен на защита от вода (IP65/68) в смартфон.

 “Xperia M2 Aqua е изключително значимо попълнение в нашето продуктово портфолио, тъй като с него ние отново внедряваме наша отличителна технология в нова категория смартфони,” заяви Калъм Макдугъл, директор Xperia Marketing в Sony Mobile. “Широката популярност на Xperia M2 ни показа, че има сериозно търсене на първокласни Sony функции на достъпна цена. Следвайки обратната връзка от потребителите, ние направихме с него още една стъпка напред като внедрихме нашия опит във водоустойчивите технологии за пръв път в смартфон от среден клас – Xperia M2 Aqua. Това е телефон, с който потребителите могат да вземат със себе си най-доброто от технологиите и забавленията на Sony навсякъде – и в слънце, и в дъжд – и ние сме изключително радостни да им го предоставим.”

sony_xperia_m2_aqua_1

Просто най-добрият

 Xperia M2 Aqua е изумителен пример за това какви вече са възможностите на смартфоните в средния клас. Xperia M2 Aqua разполага с 1.2 GHz четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 400 и 4G LTE възможности за невероятна скорост, с които потребителите могат да свалят големи файлове и да се наслаждават на изключителни изображения, докато заснемат ценни моменти, стриймват видео клипове или играят на най-новите игри. С 2300 mAh батерия с най-висок капацитет сред всички смартфони от този клас3, те могат да разчитат на безпроблемна работа през целия ден, а икономичния STAMINA режим на батерията гарантира още по-дълготрайно ползване.

Когато става въпрос за снимки – независимо къде, Xperia M2 Aqua е ненадминат. Той съчетава 8MP камера със Sony технологии като сензор за изображения Exmor RS™ for mobile, HDR снимане, SteadyShot™ за видео, Xperia приложения за камера и специален бутон за камерата, с който ще улавяте перфектни кадри всеки път – независимо дали сте под или извън водата.

Повече от камера

 Благодарение на екосистемата от умни приложения за камера на Sony, камерата на смартфона става много повече от устройство за снимане. С Xperia приложенията за камера като Social Live потребителите имат възможност да излъчват на живо специалните си моменти в своя личен Facebook профил, а с Picture effect и AR effect добавят анимации и цветове към фотографиите си, за да им придадат забавен или носталгичен вид. А за да гарантира желания кадър, особено когато обектът се движи, Timeshift burst започва да снима преди дори да са натиснали бутона на камерата, улавяйки 31 кадъра само за 2 секунди.

За да предлага непрекъснато нови и новаторски възможности за камерите на смартфоните си, Sony работи и с външни разработчици, с които разширява набора от Xperia приложения за камера. За да свалите още Xperia приложения като Vine и Motiongraph, трябва просто да кликнете на ‘+Apps’ на визьора на камерата, за да видите всички най-нови приложения, налични в Sony Select, които ще подобрят вашето смартфон изживяване.

 Ярък и красив

 Xperia M2 Aqua в перфектното устройство, на което да покажете всички свои любими снимки и видеоклипове. Стъпвайки върху десетилетен опит в областта на екранните технологии, яркият 4.8” qHD дисплей осигурява богати и живи цветове. Висококачественият IPS екран гарантира възможност и за ясно гледане от всякакъв ъгъл за най-доброто забавно изживяване в движение.

Lifelog, SmartWear и други устройства с възможност за връзка само с едно докосване

Xperia M2 Aqua е оборудван с NFC технологията на Sony за връзка само с едно докосване с множество други устройства на Sony – от SmartWear през слушалки, високоговорители, домашни аудио системи, до телевизори и много други.

С приложението Lifelog на Sony, инсталирано на всички устройства, може да направите връзка със Sony SmartBand SWR10, за да водите автоматичен 24/7 дневник на всички свои дейности, забавления и спомени. И още, със SmartBand вече няма да се тревожите, че може да забравите телефона си или да пропуснете обаждане, благодарение на поредица умни известия с възможност за индивидуални настройки, които получавате директно на китката си.

Xperia M2 Aqua ще се продава на българския пазар в магазините на Мтел от есента на 2014 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *