Xperia E4g – лесен за употреба, бърз смартфон с качество от Sony

  • Мигновено начало – бързо прехвърляне на цялото лично съдържание с XperiaTM Transfer и автоматични настройки на камерата
  • Елегантен Sony дизайн отвътре и отвън, с изчистена визия и персонализирани интерфейси
  • Правете повече за по-дълго време, с двудневен живот на батерията1, NFC свързаност и лесни опции за персонализиране
  • Super-бързата 4G LTE свързаност доставя скоростта, която ви е необходима за информация и забавления в движение
  • Наличен в черен и бял цветови вариант

 

По-рано този месец, Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) представи Xperia™ E4 – достъпния, лесен за използване смартфон с дълъг живот на батерията – с качествен дизайн от Sony. Сега, Sony разкрива вълнуващия смартфон Xperia™ E4g, предлагащ същата лекота на употреба и мощност на батерията, съчетани с бърза 4G LTE свързаност.

 sony_Xperia_E4g_black_group

“Xperia E4 е проектиран да предостави много от първокласните функции, които хората очакват от Sony, в устройство от по-нисък клас. Xperia E4g предлага същото качество и лекота на използване, но със супер-бърза 4G LTE свързаност”, каза Тони Макнълти, вицепрезидент, Value Category Business Management в Sony Mobile Communications. “С лесни настройки и ненадминат живот на батерията от цели 2 дни, ние вярваме, че и двата модела са чудесен избор за потребителите, които искат първокласни технологии от Sony и преживявания, които често предлагат само устройствата от висок клас.”

Мигновено начало – скоростни настройки… просто насочете и снимайте!

Xperia E4g е проектиран да гарантира, че можете да настроите и да се насладите на новия си смартфон от момента, в който го извадите от кутията. За новите потребители преминаването от други устройства с Android, iPhone или Blackberry на Xperia е супер бързо и безпроблемно. Приложението Xperia™ Transfer позволява прехвърлянето на контакти, снимки, отметки, приложения, музика, съобщения и много други без проблеми и притеснения от загуба на нещо важно.

Снимането със смартфон е улеснено с Auto scene Recognition за автоматично разпознаване и оптимизиране на настройките за снимане – до 52 сценария за перфектни снимки, където и да сте. А с NFC можете да споделите вашите снимки лесно, само с едно докосване. Xperia E4g предлага изчистената Sony версия на Android, но и Simple Home интерфейс, гарантиращ по-големи икони и позициониране на всички любими приложения на един екран. А тези, които не ви трябват, се съхраняват грижливо в папки – перфектно, ако предпочитате да използвате вашия смартфон само за специфични функции.

Точно на време, с емблематичния дизайн от Sony

Xperia E4g е истинско Sony устройство отвътре и отвън: заоблен и здрав, идеален за използване с една ръка. Предлаган в класическо черно и бяло, Xperia E4g запазва неостаряващия дизайн на Xperia – с прецизно оформен бутон за включване, огледално лого, пръстен за камера от неръждаема стомана и екран, устойчив на надраскване, който му придава допълнителна класа.

Създаден за скорост – 4G LTE и двудневен живот на батерията, захранван от 1.5 GHz четириядрен процесор

Xperia E4g е оборудван с 4G LTE. Това означава, че можете да се насладите на най-бързия даунлоуд на новини и информация, навигация с помощта на карти, проверка и изпращане на имейли, изпращане на снимки на приятелите и семейството за секунди и стрийминг на музика в движение без забавяне.

Най-новите смартфони на Sony са признати за своя ненадминат живот на батерията. Xperia E4g не е изключение. Той притежава мощна 2300mAh батерия, която гарантира работата му до цели два дни и премахва необходимостта от редовно зареждане. Ако това не е достатъчно, едно кликване активира Battery STAMINA Mode за регулиране на захранването, и Ultra STAMINA Mode, който държи активни само основните функции за цяла седмица.

Предлагащ стабилна и бърза производителност, Xperia E4g има фино настроен 1.5 GHz четириядрен процесор, което означава, че можете да стартирате няколко приложения, да сърфирате в мрежата и да стриймвате видео клипове едновременно.

Xperia E4g ще бъде пуснат в продажба от април. За пълните характеристики моля посетете: http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4g/specifications/#tabs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *