Xiaomi Redmi 6 Pro е вече реалност, засега само в Китай

Очакваният нов mid-клас смартфон на Xiaomi, а именно Redmi 6 Pro, е вече реалност, предлагащ 5.84″ дисплей и чипсет Snapdragon 625. Новото Redmi 6 Pro ще може да се намери с цели три варианта на комбинация от вградена памет (RAM/ROM) – стандартните 3GB/32 GB, както и по-обемните 4GB/32GB и 4GB/64GB. От последното ще зависи и цената – между $150 и $200 (цени към момента, в Китай).

Xiaomi Redmi 6 Pro ще притежава дисплей с диагонал от 5.84″ и разделителна способност 2220 х 1080, или както вече е по-известно – FullHD+. Що се отнася до основната камера, при нея ще са налични два сензора – 12MP + 5MP, като лицевата “снимачка” за селфита ще разчита също на 5MP сензор. Всичко това се допълва чудесно от батерия с капацитет от 4000 mAh и следната цветова гама – видяният по-горе Flame Red, Sand Gold, Stone Black, Cherry Blossom Powder и Bali Blue.

Всички тези интересни възможности на Xiaomi Redmi 6 Pro ще бъдат налични за китайските потребители след 26-ти юни, като все още не се знае дали компанията ще предложи смартфона и на други мобилни пазари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *