Xiaomi Redmi 4X е част от продуктовото портфолио на Mtel

Много български потребители имат желанието да си вземат “китайски смартфон” от марки като Xiaomi, Meizu, OnePlus и т.н., но предлагани официално в България и с българска гаранция. Преди повече от година Vivacom добавиха към списъка си със смартфони Meizu MX5 – един доста сериозен мобилен апарат за 2015 година. Сега идва ред и Mtel да се включат с доста известната марка Xiaomi, засега чрез модела Redmi 4X.

Апаратът предлага повече от добри характеристики, дори и през 2017 година – 3 GB RAM, 8-ядрен процесор, 13MP основна камера (дори има и сензор за пръстови отпечатъци) и батерия с доста сносен капацитет от 4100 mAh.

Ако вземете апаратът с плащане в брой, според избраният тарифен план цената на Redmi 4X ще е между 49.99лв и 299.99лв, а ако предпочетете да е на изплащане…

… тогава месечната вноска за този смартфон ще варира между 2.99лв и 12.99лв.

Този апарат се намира в китайските интернет магазини за около и дори под 200лв, но както сме коментирали не веднъж, тази цена не включва допълнителните 20% ДДС при пристигането в България. От EU складове апаратът може да се намери за около 250лв (150$), като гаранцията е “международна” (но почти винаги се обслужва след изпращане на апаратът до Китай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *