Xiaomi Redmi 4 и Mi Note 2 ще бъдат представени след 2 седмици

В края на миналият месец Xiaomi официално представиха Redmi Pro – един доста сериозен смартфон от висок клас, предлагащ бърз чипсет и чудесен дисплей. Изглежда компанията е решила да продължи с интересните представяния на нови модели, като за края на месец август са наред два други интересни модела – Redmi 4 и Mi Note 2.

xiaomi_redmi_note_4_feature

Redmi 4 ще е представител на четвъртото поколение моделна линия Xiaomi Redmi, като ще продължи да предлага 5″ дисплей (1080p) и метално тяло. Предполага се, че при този модел от производителя ще заложат на чипсет Snapdragon 625, както и на поне 3 GB RAM и 32 GB вградена потребителска памет. Очаква се цената в Китай да е около $100. Батерията на Redmi 4 ще притежава доста сносен капацитет – 4100 mAh, a операционната система разбира се ще е Android 6.0.1.

Що се отнася до Mi Note 2, при него нещата звучат още по-сериозно – чисто новият чипсет Snapdragon 821, 6 GB RAM и поне 64 GB потребителска памет. Да не забравяме и големият (вероятно) 5.5″ Super AMOLED дисплей. Цената при Mi Note 2 се предполага, че ще е около $375 за варианта с 64 GB памет, докато наличието на 128 GB ще повиши цената до малко над $400.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *