Xiaomi Mi 10/Pro ще е истински пример за топ смартфон предложение през 2020 година

Xiaomi решиха да не делят фокуса върху своите бъдещи смартфони Mi 10 със Samsung и заложиха 13-ти февруари като дата за официалното представяне на Xiaomi Mi 10 и Mi 10 Pro. Китайската компания е приготвила истински конкуренти на бъдещите Samsung Galaxy S20-Series и съвсем очаквано ще ги покажат почти по същото време, когато Samsung ще обявят своите нови отрочета от висок клас. A Xiaomi определено са се погрижили тазгодишните им флагмански апарати да са всичко това, което (много от) потребителите търсят.

На 13-ти февруари ще видим два нови смартфона, които ще се опитат да са на върха на всяка една класация и всяко едно сравнение с конкуренцията. От 108MP основен сензор на основната камера (сензора е именно на Samsung), през чипсета Snapdragon 865, новото поколение памет LPDDR5, че дори и технологията UFS 3.0 при потребителската памет. Не забравяме и поддръжката на WiFi 6. Всичко това “говори” за едно нещо – върхово ниво на производителност.

Така че…. очаквайте утре световната премиера на Samsung Galaxy S20-Series, но не забравяйте, че два дни по-късно Xiaomi ще ни покажат Mi 10 и Mi 10 Pro….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *