VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy J6

Модерен, но в същото време практичен – Samsung Galaxy J6 идва в магазините на VIVACOM, след като само преди броени седмици беше представен за първи път.

Най-новата звезда в галактиката на Samsung е стилен, елегантен и се предлага в ярки цветове. В същото време със своя ергономичен дизайн, смартфонът е изключително удобен и компактен. Той разполага с 5.6” супер AMOLED Infinity дисплей със съотношение 18.5:9, което го прави много подходящ за ползване в забързаното ежедневие.

Samsung Galaxy J6 е подходящ за всичко – работа, игри, за изпращане на съобщения и за гледане на видео, като смартфонът е оборудван с всичко необходимо, за да издържи ежедневното натоварване. Устройството има 3000 mAh батерия, мощен 1.6 GHz 8-ядрен процесор, 3GB RAM, 32GB вградена памет и слот за микро SD карта. Samsung Galaxy J6 има функция за лицево разпознаване, както и сензор за пръстов отпечатък.

Камерата с 13МР и 8МР сензори също няма да разочарова бъдещите собственици на смартфона. Тя позволява да се правят ясни снимки по всяко време на денонощието. Добавени са също забавни AR стикери и печати, с които всеки може да придаде индивидуалност на своите снимки, преди да ги сподели.

Samsung Galaxy J6 е перфектно решение за всички потрбители, които искат да се сдобият с устройство на разумна цена, без да правят компромис по отношение на качеството при ключови функции, удобство и дизайн. В магазините на VIVACOM смартфонът ще се предлага на цена от 15,98 лв. месечно или 319,98 лв. в брой с план Smart XL. Потребителите могат да избират между три цвята – черен, златен и лилав.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *