VIVACOM предлага нови промоционални цени за сателитна телевизия

Гледането на телевизия се превръща в нещо повече от удоволствие с новите промоционални предложения за сателитна телевизия от VIVACOM. До края на ноември клиентите на телекома, които подпишат нов или подновят съществуващия си договор, могат да гледат над 55 ТВ програми само за 8.99 лв. на месец. Ценителите на HD картината пък имат възможността да избират между пакет TV M с над 90 телевизионни канала, от които 11 в HD качество, само за 13.99 лв. месечно и пакет TV L с повече от 110 канала, от които цели 13 в кристално HD качество, намален от 22.99 лв. на 15.99 лв. на месец.

Освен много атрактивната цена за сателитна телевизия, клиентите получават за ползване и безплатно HD оборудване, перфектно качество на картината и звука, безплатна инсталация на услугата, както и 25 радиостанции. Клиентите могат да се възползват и от промоционални условия за TV GO – мобилна телевизия от VIVACOM с над 65 канала. С TV GO клиентите могат да гледат любимите си канали и филми по всяко време от своя мобилен телефон или таблет – на път, в планината, в парка, дори и вкъщи на компютъра си.

С мобилната телевизия от VIVACOM те могат да спират на пауза, гледат пропуснати предавания до 7 дни назад и да се забавляват с видеотека с до 300 филма само за 2,90 лв. месечно в комбинация със сателитна телевизия.

Сред основните предимства на сателитната телевизия са надежден сигнал, ниската цена и високото качество на услугата.

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалните цени до края на месец ноември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *