VIVACOM и Samsung с официална премиера на Galaxy S5 в България

За първи път потребители представиха най-новия флагман на корейския производител

Вчера на специално събитие в Sofia Event Center VIVACOM и Samsung представиха впечатляващия Galaxy S5 – иновация, вдъхновена от хората, както и новия интерактивен аксесоар Gear Fit. Гостите на събитието се потопиха в истинска Galaxy атмосфера, за да открият най-верните спътници на съвременните смартфон фенове. За първи път в България потребители, получили ексклузивно устройствата за тест, представиха техните ключови характеристики през собствените си преживявания.

Snimka 1

Официалните продажби на Samsung Galaxy S5 стартират в България на 11.04.2014 точно в 11:11ч. в търговската мрежа. Иновативното устройство ще се предлага в магазините на VIVACOM най-изгодно на цена от 34.90 лв. на месец с план Net&Call XXL. Тарифата предоставя 2000 включени минути към всички национални мрежи и неограничен интернет с 10 000 MB на максимална скорост – предложение, което е без аналог на пазара в момента.

Snimka 4

Новият флагман на Samsung се отличава със стилен дизайн, допълнен от превъзходен 5.1-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция, пресъздаващ мултимедийното съдържание в ярки, наситени и естествени цветове. Смартфонът разполага с четириядрен процесор с тактова честота 2.5 GHz, който гарантира бързо и гладко изпълнение дори на няколко задачи едновременно. Благодарение на иновативната функционалност Download Booster съвместяваща работата на 3G/LTE и Wi-Fi мрежите, моделът предоставя най-бързата скорост на сваляне, комбинирайки двете мрежи едновременно. Samsung Galaxy S5 също така има 16 MP камера с най-бързия автофокус в смартфон, позволяващ улавяне на действията точно в момента, в който се случват. Батерията с капацитет 2800 mAh и режимът Ultra Power Saving Mode пък гарантират продължително време на използване без необходимост от зареждане.

Иновативният модел притежава сертификат IP67, както и сензор за пръстови отпечатъци за по-голяма сигурност. Освен това той разполага с цяла гама от функции и приложения за поддържане на по-здравословен начин на живот. Samsung Galaxy S5 е първият смартфон в света, който е снабден със сензор за измерване на пулса. Новият и подобрен S-Health 3.0 пък дава възможност за създаване на персонализиран дневен режим, заедно с функция за задаване на целите и получаване на съвети в реално време. За поддържане на активен начин на живот помага и иновативният аксесоар Gear Fit, избран за най-доброто мобилно устройство на Световния мобилен конгрес в Барселона.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *