Видео ревю на лаптоп Dell XPS 1730

17.04.2009: Съвсем удачен момент да ви припомним ревюто на Bloody на XPS 1730 – цената му вече е значително по-ниска, както може да видите тук, което предполага и по-сериозен интерес към него, а и се вписва в идеята за “XPS week” с предложения за геймърите. Има някои продукти, които е необходимо да бъдат заснети с видео, за да може да бъдат оценени по-добре, отколкото може да бъде документирано само на статични снимки. Именно такъв е случаят с високия клас преносими компютри Dell от серията XPS 1730, от която имено е и поводът за първото видео ревю, което направихме и публикуваме на сайта…

За да може да гледате видео ревюто е необходимо да разполагате с инсталирана актуална версия на Flash Player в използвания от вас браузър. Имайте предвид, че видео ревюто е с висока резолюция (720p), което означава, че може то да не върви съвсем добре на цял екран, ако компютъра ви е по-слаб като параметри. При по-бавно движение или накъсване може с десен бутон да извикате менюто на видеоплейъра и да изберете опцията “Switch to lower quality” с цел да видеото да започне да върви без забавяния. За да гледате видеото с пълна резолюция 1280x720p на цял екран е необходимо да щракнете на бутона в плейъра, отляво на този за усилване и намаляване на звука. Ако желаете, вместо да гледате видео ревюто онлайн, може да изтеглите видеоклипа в MP4 формат и да го гледате на своя компютър с помощта на любимия си мултимедиен плейър: Dell XPS 1730 – Видео Ревю (~300MB).

Леката музика, която върви като фон по време на видеото е от албума Only Time на Dreamweaver, който е достъпен за свободно разпространение под CC лиценз и ако тя ви допада, можете съвсем спокойно да си свалите целия албум напълно безплатно.

И тъй като това е първото ни видео ревю, което със сигурност не е толкова добро, колкото може да стане за в бъдеще, за нас са много важни вашите отзиви, които може да споделите в тази тема във форума: Dell XPS 1730 – Видео Ревю.

[wp:svejo-net]

За коментари и въпроси…

Актуална цена в магазина…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *