TP-Link разширява портфолиото смартфони Neffos с модела C7

TP-Link, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, представи новият смартфон C7 от портфолиото си с марката Neffos.

Neffos C7 е доказателство за ангажимент за върхови постижения в сегмента и предлага ергономичен метален дизайн и предна 8-мегапикселова камера за кристални селфита и видео конферентни разговори.

Режимът за разкрасяване в реално време (Real-Time Beautify Mode) дава многобройни възможности за избор в реално време за подобряване на изображението, като потребителите заснемат перфектни и атрактивни изображения с едно докосване.

Заснемането на автопортрети при слабо осветление вече не е проблем благодарение на функцията за осветяване на екрана (screen flash feature). В случаите, когато селфито включва повече хора, широкоъгълната 86-градусовата предна камера ще позволи това. Селфитата могат да се фиксират, подобряват и коригират допълнително с водещия софтуер за обработка на изображения на компанията ArcSoft.

Никога не пропускайте друг незабравим момент с модерната 13-мегапикселова камера на C7 и Phase Detection Auto Focus – функция, която позволява на камерата на телефона да се фокусира изключително бързо.

Заедно, двете камери на смартфона правят заснемането на невероятни моменти и зашеметяващи видеоклипове по-лесно от всякога, от всякакъв ъгъл, както през деня, така и през нощта.

Смартфонът е с 5,5-инчов IPS-LCD екран, който позволява възпроизвеждането на видеа, онлайн телевизия и филми, онлайн игри и сърфиране в Интернет и социални мрежи. Екранът изглежда страхотно и остава видим дори при ярка слънчева светлина. Всичко това прави Neffos C7 перфектният избор както за пътуване, така и за спокоен ден, прекаран онлайн на дивана вкъщи.

Neffos C7 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци на задния панел, който предлага по-голяма степен на сигурност за тези, които искат да защитят информацията си. Сензорът отключва телефона и активира екрана само за уникалните 0,2 секунди.

1,5 гигахерцовият осем ядрен процесор захранва устройството и позволява на потребителите да преминават от сърфиране в Интернет към игра на игри, проверяване и писане на имейли и всякакви други задачи. 1.5GHz процесор позволява безпроблемно взаимодействие с екрана. Благодарение на 2 GB RAM, той може да обработва приложения, които изискват много ресурси.

Neffos C7 разполага със слот за microSD карти, така че капацитетът за съхранение на данни може да достигне до 128 GB.

Neffos C7 ще бъде на разположение в два цвята – Cloudy Gray и Sunrise Gold.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *