TP-LINK пуска нов мобилен 4G рутер M7350

TP-LINK M7350 предлага трансферни нива в мобилната мрежа до 150 Mbps за теглене и до 50 Mbps за качване

Производителят на мрежово и комуникационно оборудване TP-LINK пуска мощен мобилен рутер M7350 с поддръжка на 4G мобилна мрежа. Устройство е предназначено за тези, които имат нужда от високоскоростен интернет достъп и стабилна мобилна интернет връзка, независимо от тяхното местоположение.

tplink_M7350

Използвайки най-новото поколение  4G LTE мрежа, TP-LINK M7350 може да достигне скорост за теглене до 150 Mbps в 4G мрежата, предоставяйки възможност на всеки да се наслади на възможно най-доброто мултиплейър изживяване на мобилно устройство. Потребителите могат да изтеглят най-новите актуализации по всяко време, навсякъде, само за секунди, или да се насладят на мултиплеър сесии без прекъсване. Новият 4G мобилен рутер от TP-LINK е изключително лесен за употреба: Чрез поставянето на 4G SIM карта автоматично се създава гореща точка, към която може да се свържат смартфони, таблети, лаптопи, мобилни конзоли и други Wi-Fi терминали. Към създадената връзка могат да се свържат до 15 устройства, осигурявайки необходимите условия, така че потребителите да се насладят докрай на най-популярните игри като Hearthstone или League of Legends, независимо от тяхното местоположение. Благодарение на мощната 2550 мАч батерия, M7350 може да работи в продължение на 10 часа на пълен капацитет * и до 600 часа в режим на готовност. За допълнителна гъвкавост и по- продължителна употреба, устройството може да се зарежда от лаптоп чрез кабел или с помощта на включения в комплекта адаптер. В допълнение, устройството осигурява пространство за съхранение до 32 GB, чрез micro SD карта, позволявайки  споделяне в Wi-Fi мрежата на снимки, музика, филми и други видове файлове от картата.

TP-LINK M7350 ще се появи на пазара в края на месец април. Устройството ще бъде представено на събитието DreamHack 2015, което ще се проведе от 24-26 април в Букурещ, Румъния и на което TP-LINK е официален технически партньор. Компанията ще осигури технически и мрежови решения за турнирите Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone и League of Legends, както и безжична интернет мрежа и в районите предвидени за организатори и партньори.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *