TP-Link представя новият смартфон Neffos N1 на IFA 2017 в Берлин

Новото мобилно устройство притежава забележителен дизайн, надеждност и е на страхотна цена

Neffos, премиум марка принадлежаща на TP-Link, анонсира смартфонът N1 на технологичното изложение IFA в Берлин 2017. Neffos ще участва на изложението за втори път.

Серията смартфони X1, пусната миналата година от Neffos, получи положителни отзиви от технологичната общност. Моделът X1 Lite, който също ще бъде показан по време на IFA 2017, има забележителен успех на пазара благодарение на конкурентната си цена и добрите характеристики. Устройството разполага с осемядрен процесор, метален корпус и четец за пръстови отпечатъци в задната си част. X1 Lite е с IPS екран с висока разделителна способност и 2.5D дисплей с 13-мегапикселова основна камера, която прави изключителни снимки дори при слаба светлина. Смартфонът поддържа широка гама от LTE честотни ленти за бърз мобилен интернет.

Neffos се стреми да предоставя на клиентите си продукти с висока производителност, елегантен дизайн и добро качество, като същевременно поддържа стандартите, определени от TP-Link. Смартфонът Neffos N1 наследява същите принципи за проектиране и производство, наложени от TP-Link.

Neffos N1 е елегантен смартфон с дебелина само 7,5 мм. Предната част представлява 5,5 инчов екран с резолюция 1080p, оптимален размер както за удобно гледане, така и за интуитивна работа. Смартфонът разполага с 64GB вътрешно пространство за съхранение на данни и ефикасен процесор, който осигурява отлично цялостно изпълнение на устройството, като допринася за по-бързото зареждане на приложенията и оптималната производителност. 4GB RAM помага за незабавното стартиране на приложенията и увеличава възможностите за мултитаскинг на устройството.

Батерията на Neffos N1 е с висока степен на автономност, а четецът за пръстови отпечатъци позволява много бързо отключване. Характеристиките включват порт USB Type-C и двoйна задна камера за висококачествени снимки и видео, която се появява за пръв път в този модел на Neffos. Новият смарфон включва и предна камера, която позволява на потребителите да заснемат в по-живи цветове при всякакви условия на осветление.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *