TP-LINK навлиза и на пазара на смартфони с марката Neffos и серията C5

TP-LINK, водещият китайски производител на мрежови продукти за домашни потребители и малкия и среден бизнес, атакува пазара на смартфони с бранда Neffos. Компанията представи серията C5 умни апарати носещи новия бранд. Neffos C5 серията на TP-LINK включва три dual-SIM 4G смартфона с Android 5.1, а имената на отделните модели са C5L, C5, и C5 Max.

tplink_neffos_smartphone_2

Neffos C5L е апаратът от стартово ниво, който разполага с 4,5-инчов FWVGA екран, работи с четириядрен Snapdragon 210 процесор и 1GB RAM. Neffos C5 има 5-инчов HD дисплей, четириядрен MediaTek MT6735 процесор и 2GB RAM. От най-висок клас е Neffos C5 Max с 5.5-инчов 1080p екран, 8-ядрен MediaTek MT6753 процесор и 2GB RAM.

По думите на Джъстин Ту, вицепрезидент на TP-LINK, Neffos е нещо като експеримент за компанията: „ – Neffos е едно ново пътешествие за TP-LINK, имащо за цел да разшири начина на живот на нашите потребители. Очакваме неговото представяне на глобалния пазар да ни даде информация как да развиваме повече и по-добри продукти в бъдеще. Философията ‘Smart & Simple’ рефлектира във всички наши продукти, които целят да направят по-лесен живота на потребителите. TP-LINK ще продължи да изгражда интелигентен начин на живот“.

tplink_neffos_smartphone

Трите смартфона ще се доставят в тъмносив и перленобял цветове, а цената ще бъде съобщена близо до пускането на продуктите на пазара, което се очаква в края на 1-вото тримесечие на 2016 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *