Telenor въвеждат услугата “Upgrade”

Принципно не ни е практика да “рекламираме” услуги на мобилни оператори, но този път ни се появи желанието да го направим. Става дума за новата програма “Upgrade” на Telenor, при която можете да имате нов смартфон на всеки (поне) 12 месеца, като така да можете, например, винаги да притежавате най-новата версия на Samsung Galaxy S, или пък на LG Gx, а защо не и на Apple iPhone?

Условията са много прости – взимате смартфон (обозначен с етикет “Upgrade” т.е. част от програмата) на изплащане за 24 месеца, разбира се с абонаментен план от Telenor. Заплащате и допълнителна такса от 6.99лв. След поне 12 месеца ще имате възможност да върнете този апарат (без да плащате останалите вноски от лизинга) и да вземете нов (одобрен за програмата “Upgrade”) – с нов лизингов план.

От вашият (стар) телефон се иска да няма сериозни щети по корпуса и/или дисплея, като са позволени минимални следи от охлузване и одраскване по корпуса. За повече информация можете да прочетете пълните условия на програмата на сайта на Telenor.

3 thoughts on “Telenor въвеждат услугата “Upgrade”

 • 07.11.2017 at 15:45
  Permalink

  И трябва да им се довери човек, че цените им ще са ок. Досега винаги като съм смятал, цената от оператора (не само глобул) все ми е излизала повече отколкото да купя от друг български магазин за телефони *. Последно от мтел ми се правеше на учуден, като му казах, че с тяхната 200 лева отстъпка, телефона е по- скъп отколкото еди си къде (откъдето и съответно го купих, не заради цената а заради липсата на цвят в мтел).

  Тук вярном не плащаш целия лизинг, но те ограничават в избора, не знам с какъв план ще го предлагат това и като цяло аз ще съм дълбоко изненадан, ако реално има полза от това.

  * става дума за планове 15-20 лева, които са с достатъчно минути и неограничени мегабайти, и мисля за малко хора по-скъпите планове наистина имат смисъл.

 • 08.11.2017 at 12:52
  Permalink

  Поне към момента броят на телефоните с възможност за Upgrade не са малко… но поне според мен, тая услуга има смисъл само за висок клас апарат, и то само с лизингов план… но вариантът да си смениш лесно апарата с новият модел, срещу тия 84лв (12*7лв) надбавка е доста приемлив.

 • 08.11.2017 at 15:04
  Permalink

  Цената на услугата е 6.99 на месец, не 7.99, както е написано.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *