TaxiMe предлага фототипно копие от тефтерчето на Васил Левски за четене на клиентите на избрани таксита

От 20 февруари, клиентите на избрани таксита в София, включени в услугата TaxiMe, ще открият фототипно копие на оригиналното тефтерче на Васил Левски. Поводът е 19 февруари, 144-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата. Клиентите на TaxiMe ще могат да се докоснат до оригиналните бележки на Васил Левски, докато разлистват фототипното копие на неговия бележник.

Това е част от инициативата TaxiMeREADS на иновативната компания TaxiMe, която в партньорство с AzCheta.com си поставя за цел да стимулира четенето на стойностна литература. В рамките на TaxiMeREADS до момента в такситата са разпространявани кратки разкази и поезия. В Деня на Будителите, 1-ви ноември, бяха представени стиховете на Възрожденските поети Ботев и Вазов.

“Моята майка е историк и от четири-годишен съм закърмен с историите, които ми е разказвала за Левски. Наистина съм повлиян от неговото дело и характер и се надявам клиентите на TaxiMe да почувстват същото, макар и за малко, докато разлистват тефтерчето събрало неговите мисли, впечатления, вяра и надежди. Имаме нужда от това.”, сподели Христо Чернев, изпълнителен директор на TaxiMe.


За TaxiMe

TaxiMe подбира най-качествените таксиметрови шофьори в града и ти дава бърз и удобен достъп до тях през мобилно приложение. Към момента са включени над 3000 шофьори. Средно за 10 секунди шофьор приема поръчката ти, а средно за 3 минути колата пристига на адреса ти, като винаги можеш да разчиташ, че ще дойде любезен шофьор с чиста кола. Над 200,000 клиенти използват TaxiMe в София, а отскоро и в Пловдив.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *