Spigen разкриха дизайна на Huawei P30 Pro и P30

С приближаване на MWC’19 се очакваше да виждаме все повече и по-реални “изтичания” на информация, но що се отнася до конкретната ситуация, “утечката” може да се нарече повече от реална. Става дума за компанията Spigen, които имат много интересни снимки на свои калъфи за телефони…

На снимката най-горе се вижда коженият калъф за Huawei P30 Pro, докато на другата е показан Huawei P30, и то в цялата му прелест. P30-ката се вижда “от-до”, предвид прозрачният кейс, като имаме яснота не само за тройната основна камера и нейната подсветка, но и за лицевата част на апаратът – почти всичко е заето от дисплея, рамката е минимална, а скосяването в горната част е много подобно на това, което вече се използва при Mate 20.

Що се отнася до P30 Pro, при него лицевата част се повтаря, но задният капак е организиран малко по-различно, предвид четворната основна камера. Информацията за датата на дисплея не е случайна т.е. 28-ми март не е просто избран ден от месец март с цел попълване на мястото под часа. Най-вероятно 28-ми март ще е денят, на който P30 и P30 Pro ще бъдат представени на официално събитие в Париж.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *