SONY Xperia XZ2 също “изтече” в интернет дни преди официалният анонс

Новият смартфон на SONY, Xperia XZ2, който се очаква да бъде официално представен на MWC 2018 (наред с XZ2 Compact) също не съумя да се опази от опасността от предварително “изтичане” в интернет под формата на по-реалистични снимки. Конкретното изображение се предполага, че показва именно реалният и завършен вариант на Xperia XZ2, като показва един нов и доста интересен дизайн от страна на SONY.

По последни данни Xperia XZ2 трябва да е базиран на 5.7″ дисплей с разделителна способност 2160 х 1080 (съотношение 18:9), чипсет Snapdragon 845 и поне 4 GB RAM. Основната камера ще има възможност да снима slow motion video 960FPS при 1080p. Xperia XZ2 ще притежава сензор за пръстови отпечатъци на задния панел, а батерията се очаква да е с капацитет 3180 mAh. Наред с всичко друго, смартфонът ще притежава и стерео говорители, както и безжично зареждане.

Що се отнася до Xperia XZ2 Compact, освен умаленият размер другите “намалявания” спрямо големият брат ще са липсите на стерео говорители, безжично зареждане и лъскавият заден панел.

И двата апарата ще бъдат официално представени от SONY в понеделник сутринта, 26.02.2018.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *