Sony Xperia XZ Premium разглобен на съставните си части

Макар все още новообявеният смартфон Sony Xperia XZ Premium да не е наличен за продажба, по време на MWC 2017 от Sony бяха предвидили интересна демонстрация за журналистите с по-сериозен интерес към хардуера на устройството. От компанията предвидливо бяха подготвили устройство, разглобено на съставните му части, така че да може да се види и вътрешният дизайн на Xperia XZ Premium.


Можете да обърнете внимание на Г-образния дизайн на основната платка на устройството, а също така и на това колко голяма част от корпуса на смартфона е заета от 3230 mAh батерията. Основната 19-мегапикселна Motion Eye камера със сензор 1/2.3″ Exmor RS и предната 13-мегапикселна камера със сензор 1/3.06″ Exmor RS също предизвикват интерес, най-вече сред потребителите които очакват с нетърпение подобреното качество и нови възможности за фотография и видеозаснемане.


Гледайки разглобеният смартфон Sony Xperia XZ Premium не трябва да забравяте, че когато той е в напълно сглобено състояние и със затворени портове самото устройство е водо и прахоустойчиво и отговаря на стандартите IP65/68. Имайте предвид, че USB конектора на устройството за връзка с компютър и зареждане не разполага с обособено предпазно капаче, което не му пречи по никакъв начин на водоустойчивостта. Трябва обаче да имате предвид, че преди да включите кабел в този порт за зареждане трябва да сте сигурни, че там няма останала влага и конектора е напълно сух.


One thought on “Sony Xperia XZ Premium разглобен на съставните си части

  • 01.03.2017 at 00:03
    Permalink

    почти няма нищо в него, 5-6 джаджи..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *