SONY Xperia XA2, XA2 Ultra и L2 са готови за пазарно присъствие

С наближаването на CES 2018 е съвсем очаквано да виждаме все повече “лийкове” на информация относно бъдещи интересни мобилни продукти, особено когато става дума за големите производители, като например SONY. Компанията е готова да предложи на своите фенове и клиенти второто поколение на апаратите Xperia XA, XA Ultra и L1 т.е. Xperia XA2, XA2 Ultra и L2.

При Xperia XA2 и XA2 Ultra нещата са доста логични – двата модела използват един и същи SoC, Snapdragon 630, както и основна камера 21 MP. Разликите и този път няма да са малко – освен големината на дисплея, съответно 5.2″ и 6.0″ (FullHD и в двата случая), Xperia XA2 и XA2 Ultra ще се отличават и по оперативната и потребителската памет – комбинациите са съответно 3GB/32GB и 4 GB/64GB. За Xperia XA2 Ultra е заделена и двойната 16MP лицева камера (“selfie”). Целият този хардуер ще се управлява от Android Oreo.

Що се отнася до Xperia L2, при него ситуацията съвсем очаквано изглежда малко по-бюджетно, като приликата с XA2 ще е в размера на дисплея – 5.2″, но с разделителна способност 1280х720. Повече подробности очаквайте съвсем скоро…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *