SONY Walkman F800 е екипиран с Ice Cream Sandwich

Макар да не е нито смартфон, нито таблет, новият SONY Walkman F800 ще предложи на своите бъдещи притежатели възможността да работят под Android 4.0.  Tози нов MP3 плеър на компанията SONY предлага не само 3.5″ тъчскрийн дисплей и до 32 GB място за съхранение на файлове, но и операционната система Android Ice Cream Sandwich.

Трите варианта за “дисково пространство” са 8 GB, 16 GB и 32 GB, като се предлагат няколко налични и инсталирани приложения за е-майл, карти и мултимедийни файлове. Устройството поддържа безжично свързване по Bluetooth или Wi-Fi, като чрез Wi-Fi можете да се свържете с Google Play и да разширите възможностите за употреба на новия F800. Вграденият xLOUD говорител ще предложи достатъчно музикално качество дори и за претенциозните меломани.

Вариантите за попълване на музикалната колекция предлагат сваляне на музика както от SONY Music Unlimited, така и директно прехвърляне на музика от десктопа на компютъра ви. Стартовата цена на Walkman F800 все още не е известна, но замислен за официален анонс през лятото, новият F800 съвсем скоро ще постъпи в продажби.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *