SONY F8331 от плът и… с голям дисплей.

Колегите от GSMArena.com са получили доста интересни снимки на своята интернет поща, показващи доста ясно SONY F8331 – предполагаемият наследник на Xperia X Performance, или нов вариант за флагмански смартфон на SONY, който да се “извиси” над останалите модели от серия X. Така или иначе SONY отдавна потвърдиха края на серия Z, така че със сигурност няма да видим нов вариант на Xperia Z.

sony_f8331_1

Малко не в тон с едно от основните изказвания относно Xperia X, а именно унифицираният дизайн, новият апарат с кодово име F8331 се отличава от останалите представители на Xperia X. Заоблените краища са пренебрегнати донякъде при F8331, като най-отгоре и най-отдолу апаратът е с прави линии.

sony_f8331_2

Задният панел издава за наличието на двойна подсветка, както и още от дизайнерските промени по новият апарат, поглеждайки го в долната част.

sony_f8331_3

Според предварителната информация и двете камери на F8331 ще са способни да снимкат видео във формат 4K, но това все още не е потвърдено.

sony_f8331_4

Последно, но не и на последно място можем да споменем промяната в конектора USB – това е първият смартфон на SONY, при който се предлага Type-C USB. Като се има предвид, че IFA-та в Берлин е само след няколко седмици можем спокойно да предположим, че има голяма вероятност да видим официалното представяне на F8331 именно в Германия.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *