SONY ще “разчупят” дизайна на Xperia с два нови смарт телефона

Добре познатият дизайн на смартфоните Xperia Z/XZ от последните няколко години е на път да претърпи сериозни корекции, особено ако съдим по изтеклите в интернет снимки на два бъдещи апарата SONY Xperia, които ще видим официално или на CES 2018, или два месеца по-късно на MWC 2018.

Апаратите определено изглеждат различно, макар директно да намекват, че става дума за SONY Xperia (не бихме очаквали и друго!). Да, поглеждайки задният панел на апаратите директно забелязваме логото на моделната линия, както и междувпрочем наличието на двойна основна камера… и при двата апарата.

Предполага се, че и двата апарата ще предлагат 5.7″ дисплей със съотношение 18:9, както и вероятна разделителна способност “4K” т.е. говорим за висок клас смартфони. Присъствието на чипсета Snapdragon 845, както и Android 8.0 е задължително. Наред със споменатият SoC най-вероятно ще видим и поне 6 GB RAM, както и поне 64 GB потребителска памет.

От SONY определено искат да направят мобилният пазар по-интересен, така че чакането до CES или MWC ще е по-нетърпеливо от всякога…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *