Sony представя ново поколение SmartBand2

  • Второто поколение SmartBand включва подобрен сензор за сърдечен пулс, предоставящ задълбочени статистики за вашата физическа подготовка, състояние и нива на стрес1
  • Никога няма да пропуснете обаждане, съобщение, имейл или известие благодарение на дискретните вибрации и визуални сигнали чрез цветни LED светлини
  • Готова за носене 24/7 със сменяеми, издръжливи силиконови каишки с IP68 водоустойчивост2 в черен, бял, розов и индиго цвят
  • Отворена съвместимост с всяко устройство, работещо под Android 4.4 (KitKat) или по-нова версия и iOS 8.2
  • Излиза на пазара в 60 държави по цял свят на цена около 119 EUR от септември 20153

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) представи SmartBand 2 – мултисензорно устройство за отчитане на ежедневните активности, което осигурява пълна гама от статистики за вашата физическа подготовка, състояние и нива на стрес.

sony_smart_band_2_2

„С амбицията да създадем най-високотехнологичното носимо устройство в тази ниша на пазара, SmartBand 2 има възможност да предостави и да анализира биометрични данни посредством приложението Lifelog“, споделя Каз Таджима, старши вицепрезидент и директор на UX Creative Design and Planning в Sony Mobile Communications. „Устройството не само представя една мащабна визия за това как потребителите могат да научат повече за самите себе си, но и ни позволява да изследваме вълнуващи нови възможности благодарение на нашите партньори в разработката.“

Твоето сърце, физическо състояние и нива на стрес

В познатото от SmartBand модулно „ядро“ сензорите на акселерометъра и за сърдечния пулс на SmartBand 2 работят заедно, за да проследят измененията в пулса и сърдечния ритъм, позволявайки ви да измервате нивата на натоварване, възбуда и стрес през целия ден.

SmartBand 2 автоматично проследява активности като ходене, тичане или други физически дейности, записвайки вашия сърдечен ритъм по време на всяка една от тях. Популярното приложение Lifelog на Sony ви помага да следите прогреса си със забавни сравнителни статистики, давайки мотивиращи „подсказки“ въз основа на вашата активност.

Вече имате възможност да се насладите на по-добра почивка през нощта, тъй като SmartBand 2 осигурява статистика за вашия сън и предлага умна функционалност за събуждане, която нежно вибрира, за да ви събуди в най-подходящото време на базата на вашия цикъл на спане.

Живейте „по-умно“ с интелигентните известия и възможности за свързване

SmartBand 2 има грижата да не изпуснете повикване, съобщение, имейл или известие с дискретните си вибрации и ярко пулсиращи RGB LED светлини. Устройството ви позволява лесно да контролирате музиката на своя смартфон или таблет чрез едно натискане за стартиране, пауза или пропускане на песни.

Вече не можете да загубите своя смартфон или таблет Xperia, тъй като SmartBand 2 ще вибрира, за да ви извести в случаите, когато се отдалечите на повече от 10 метра от свързаното устройство.

Пълното зареждане на SmartBand 2 отнема около един час, като батерията издържа до 2 дни4.

24/7 носимост

С издръжлива силиконова каишка, до 2 дни живот на батерията и IP68 водоустойчивост – въпреки mircoUSB изхода без капаче – SmartBand 2 може да бъде носена навсякъде и във всякакво време. Създадена съвместно от творческите центрове на Sony в Швеция и Япония, SmartBand 2 има елегантен и изтънчен вид с изцяло нов метален клипс за лесно и сигурно закопчаване.

sony_smart_band_2_1

SmartBand 2 ще бъде налична първоначално в черно и бяло, а скоро след това и в два допълнителни ярки цвята – розов и индиго. Тъй като продуктът запазва същата форма на “ядрото” като SmartBand, можете лесно да използвате оригиналната или друг вид каишка за по-голям избор.

SmartBand 2 ще бъде пусната на пазара в 60 държави по цял свят на цена около 119 EUR от септември 2015 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *