Sony представя най-здравата и бърза SD карта в света

  • Най-здравата[i] SD карта в света е 18 пъти[ii] по-издръжлива на огъване[iii] и изпускане[iv] от обикновените
  • Първата в света[v] монолитна структура за повече якост
  • Неоребреният дизайн и липсата на лостче за заключване гарантира, че няма чупливи компоненти
  • Най-бързата скорост[vi] на четене в света до 300MB/s и скорост на запис до 299MB/s[vii]
  • Високите рейтинги на устойчивост IPX8 и IP6X[viii] гарантират водо и прахоустойчивост
  • Файловете ви ще бъдат подсигурени със софтуера SD Scan Utility и File Rescue Software

 

Sony обяви нова иновация в носителите на информация с пускането на SF-G TOUGH серията UHS-II SD картa. Адресирайки нуждите на фотографите, които разчитат на това, снимките им да са на сигурно място, когато извадят SD картата от фотоапарата, спецификациите на новата серия SF-G TOUGH съчетава най-бързите скорости за четене и запис в света с ултра здрав дизайн, който издържа на огъване до 180N и изпускане от височина до 5 метра. За фотографите, които се борят със стихиите, за да постигнат перфектната снимка, спецификациите на „SF-G TOUGH серията“ SD карти са от помощ – водоустойчива с IPX8 рейтинг и прахоустойчива с IP6X рейтинг

Новият набор от SD карти SF-G TOUGH е 18 пъти по-здрава от стандартната SD карта с първата в света монолитна структура и материали с висока степен на якост, за разлика от конвенционалните SD карти с тънка сглобка от 3 части. Те са защитени от типичните физически наранявания, които могат да засегнат конвенционалните SD карти като например счупена пластмасова обвивка, счупен ключ за защита на данните или счупени свързващи ребра. Това е постигнато благодарение на това, че е първата SD карта без ребра, без да има ключ за защита на запис. Тези разработки гарантират, че SF-G TOUGH серията е по-устойчива на огъване и лесните за счупване части са изцяло отстранени, и са проектирани от Sony, за да осигурят най-добрата здравина. Изцяло запечатана с монолитна структура, не допуска попадане на вода, прах или мръсотия, което отговаря на най-високата степен на водоустойчивост (IPX8) и прахоустойчивост (IP6X).

Освободете силата на камерата

В една индустрия, водена от Sony, безогледалните фотоапарати като сериите α9 и α7, се представят изключително в заснематето на снимки и видео. Тези фотоапарати от висок клас разчитат на бързи карти памет, за да увеличат ефективността си максимално. А и с професионалните фотографи, използващи SD карти все по-често, потребителите изискват нивата на надеждност и дълготрайност, свързани с друг тип професионални карти. С най-бързата скорост на запис в света до 299 МБ /сек, времето за изчистване на буфера е сведено до минимум, което позволява на фотографа да заснема много кадри в секунда и да улови действието, което иска. SF-G TOUGH серията картите поддържат и V90, най-високия стандарт на видео скорост, правейки го идеален спътник за запис на видео с висока разделителна способност.

Освен това, прехвърлянето на висококачествени снимки и видео файлове става лесно със SF-G TOUGH серията карти памет, благодарение на скоростта на четене до 300MB/s. Това е най-бързата карта в света, което драстично подобрява ефективността на работния поток след приключването на снимките. Покривайки практическите нужди на фотографите, SF-G TOUGH серията карти са с дизайн с ярко жълта лента, което ги прави по-лесни за намиране при снимане в тъмни условия.

Максимална сигурност

 

SF-G TOUGH серията SD карти предлагат набор от допълнителни функции, създадени да осигурят спокойствие на фотографите. Те включват SD Scan Utility, което позволява на потребителя да провери дали картата е в добро състояние, както и File Rescue софтуер, който може да възстанови данни и снимки, които може да са случайно изтрити. Освен това, SF-G TOUGH серията SD карти са устойчиви при рентгеново сканиране и са магнитно, температурно, антистатично и UV защитени.

Наличност

SF-G TOUGH серията SD карти ще бъдат налични в капацитети от 32GB, 64GB и 128GB. Те ще се появят в Европа от октомври. Пълните подробности за продукта можете да намерите на:

http://www.sony.net/sfgt/

[i] Като SD карта за масова употреба, според проучване на Sony от August 2018.

[ii] 18х по-здрава според тест за огъване със спецификация от 10N

[iii] Издържа на огъване до 180N

[iv] Издържа на изпускане от до 5м

[v] Като карта с дебелина 2.1mm. Съответствие със спецификациите на картата без ребро от „Standard Size SD Card Mechanical Addendum 6.0“. Според проучване на Sony от Август 2018 г.

[vi] Според проучване на Sony от Август 2018 г.

[vii] Базирано на вътрешни тестове в Sony. Скоростите на трансфер варират и зависят от използваните устройства, ОС и условията. За максимално възползване от високи скорости, устройствата Ви трябва да поддържат UHS-II. Според проучване на Sony от Агуст 2018 г.

[viii] Съответствие с IP68 стандарта. Не можем да гарантираме, че Вашите данни са защитени в абсолютно всички ситуации и условия.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *