Sony задава нов стандарт в средния клас смартфони с Xperia M4 Aqua

  • Улавяте повече – просто насочвате и снимате с мощната 13MP камера, бленда F2.0 и интелигентния режим на Sony Superior Auto mode
  • Наслаждавате се повече – с емблематичния OmniBalance дизайн на Sony, напълно готов за предизвикателствата на живота – водоустойчив1 смартфон с открит изход за microUSB зареждане; Xperia M4 Aqua ще бъде наличен в бял, черен, коралов и сребърен цветови варианти
  • Получавате повече – първият осемядрен 64-битов смартфон на Sony с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 615 и 4G LTE, работещ под Android 5.0 Lollipop и с издръжливост на батерията до два дни2 
  • В продажба в 80 държави по света, в мрежата на над 100 партниращи оператора на цена около 299 евро, от пролетта на 2015 г.

 sony_Xperia_M4_Aqua_White

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) днес представя променената си стратегия за устройствата от среден клас с обявяването на Xperia™ M4 Aqua – смартфон, който предоставя водещите технологии на Sony в областта на дизайна, камерата, батерията и производителността в достъпен ценови сегмент.

“Xperia M4 Aqua демонстрира обновения ни фокус в средния клас – без никакви компромиси”, заяви Денис ван Ший, старши вицепрезидент, директор Продажби и маркетинг в Sony Mobile Communications. “Предлагайки най-популярните отличителни функции, които направиха нашата Xperia Z серия известна, многофункционална камера, двудневен живот на батерията и водоустойчивост, Xperia M4 Aqua дава на потребителите комбинация от функционалности, характеристики и цена, която продуктите в този пазарен сегмент просто не могат да постигнат.”

Просто насочвате и снимате – страхотни снимки без усилие

Впечатляващата 13МР задна камера на Xperia M4 Aqua работи с мобилния сензор Exmor RS™ на Sony, широка F2.0 бленда и чувствителност ISO 3200. Интегрираните мощни технологии от компактните цифрови фотоапарати и интелигентният режим Superior Auto опростяват работата с камерата, като автоматично разпознават до 52 различни сценария/сцени, за чудесни кадри при слаба осветеност или силен контражур всеки път.

Както задната, така и предната 5MP selfie камера имат супер широкоъгълен обектив с 88° зрително поле, така че никой да не остане извън кадър. Portrait Retouch пък дава възможност за забавни завършващи корекции на портретната снимка. Популярната функция за редакция на селфита е комбинирана с пълния пакет предварително инсталирани Xperia приложения за камера на Sony, както и други любими апликации като Sound Photo за добавяне на кратки аудио клипове към снимки и Movie Creator, която автоматично конвертира направените снимки и видеа в динамични 30-секундни клипове – страхотно бърза и лесна възможност за събиране и споделяне на спомени в социалните мрежи.

sony_Xperia_M4_Aqua_Black

Създаден, за да се впише в начина ви на живот – прецизен дизайн на хардуера и интерфейса, с Android 5.0 Lollipop

Xperia M4 Aqua е с изчистен първокласен дизайн – дисплей от калено стъкло, елегантен 136 г водоустойчив корпус (с рейтинг IP65/8), и променен, открит изход за microUSB зареждане, осигуряващ гъвкавост при употреба, където и да се намирате. Xperia M4 Aqua ще бъде наличен в класически бял и черен, както и свеж коралов и сребърен цветове.

Sony прилага принципите на прецизност и изчистеност на Android 5.0 Lollipop, като запазва отличителния си минималистичен подход към потребителския интерфейс, начините за работа с устройството и инсталираните собствени приложения.

Xperia M4 Aqua ще излезе на пазара и с обновената версия на платформата Xperia Lounge Silver, която предлага приложения, софтуерни актуализации, забавления, ексклузивни оферти и информация през целия жизнен цикъл на продукта. Наред с това, потребителите ще могат да се наслаждават на бонусни филми и телевизионни сериали4 през приложението Privilege Plus Movies.

Правете и постигайте повече, за по-дълго време – първият осемядрен 64-битов смартфон на Sony с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 615 и интегрирана 4G LTE свързаност, с издръжливост на батерията до два дни 

Докато на някои хора може да се наложи да използват смартфоните си само за кратки интервали през натоварени дни, на вас това няма да се случи.

Двудневният живот на батерията на Xperia M4 Aqua елиминира необходимостта от редовно зареждане. И ако това не ви е достатъчно, активирайте икономичния  STAMINA режим, за да оптимизирате издръжливостта на батерията и Ultra STAMINA режима, за да използвате основните функции на телефона си за цяла седмица.

Този оптимален баланс между производителност и мощност се поддържа благодарение на осемядрения 64-битов процесорQualcomm® SnapdragonTM 615,  подобрената мултимедийна обработка и интегрирания 4G LTE модем. С помощта на процесора Snapdragon 615, може да разчитате на безпроблемен достъп до своето Xperia Lounge съдържание и на възможно най-бързо сваляне на новини и информация, да намерите точния маршрут с помощта на карти, да проверявате и изпращате имейли, да изпращате снимки на приятелите и семейството си за секунди, и да се забавлявате с онлайн стрийминг на музика и видео в движение без всякакво забавяне.

Xperia M4 Aqua ще се продава в 80 държави по света, в мрежата на над 100 партниращи оператора на цена около 299 евро, от пролетта на 2015 г.

Стилен звук – със стерео Bluetooth® слушалките SBH70

Sony представи и елегантните, стилни стерео Bluetooth® слушалки SBH70 – водоустойчиви безжични слушалки с прецизно настроено качество на звука. Изработени от издръжлив силикон, SBH70 ще се продават в пет вълнуващи цвята, за да може да ги съчетавате с личния си стил и аксесоари. Забележителния им дизайн е проектиран да стои дискретно зад врата и на раменете ви, за да може лесно да използвате и управлявате музиката, обажданията и гласовите команди.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *