SONY (вероятно) подготвят Xperia XZ4 с тройна камера за анонс на MWC’19

Ако сте фенове както на новото поколение апарати с многосензорна основна камера, така и на смартфоните Xperia, вероятно бъдещият Xperia XZ4 най-малкото ще ви направи впечатление. Към момента, от апаратите на SONY, единствено Xperia XZ2 Premium може да се похвали с двойна основна камера (19MP + 12MP), a надграждането над този сетъп вероятно ще го видим след около 3 месеца на MWC 2019.

Информацията, “изтекла” от @OnLeaks и MySmartPlace показва почти всичко, което може да се каже за екстериорното представяне на бъдещият Xperia XZ4. Макар снимките да не показват реалният апарат, има голяма доза вероятност реалността да покаже именно такава визия. Предполага се, че дисплеят ще е доста сносен с диагонал 6.5″ и ще притежава класически дизайн – с липса на така популярната  малката “човка” в горната си част.

 

 

Тройната камера също все още не е ясна, макар да може да се предположи, че SONY може просто да добавят един “depth” сензор за bokeh и други ефекти, в комбинация с черно-белият 12MP и основният широкоъгълен 19MP.

По всяка вероятност сензора за пръстови отпечатъци е върнат обратно върху бутона Power, което е доста логично, предвид тройната камера и желанието на компанията да не демонстрира някои дизайнерски грешки на Samsung от близкото минало.

Така или иначе, до MWC’19 не остава много време, което пък от своя страна предразполага за появата на все по-ясни и близки до реалността данни за бъдещият Xperia XZ4.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *