На пистите със Samsung Gear S3 Frontier

Gear-S3-Skiing_2
Добрата спортна екипировка е изключително важна за любителите на зимните спортове, независимо дали са аматьори или професионалисти. Спортното оборудване говори много за вашия стил, но също така може да повлияе значително върху цялостното изживяване на пистата. Благодарение на своята надеждна изработка, изискан дизайн и редица функционалности за спортове на открито като алти/барометър и GPS, Gear S3 спомага за по-безопасното и по-вълнуващо зимно изживяване.

Създаден за спортове на открито
Обувките, очилата и стилното яке са важни елементи от ски облеклото, а Gear S3 е идеалното допълнение към вашата екипировка. Gear S3 Frontier, в частност, е създаден за активности на открито и добавя стил към спортния облик. Но устройството не само изглежда добре. С военна устойчивост и IP68 защита от вода и прах, Gear S3 Frontier може да устои на ниски температури, силни ветрове и дори сняг.

Gear-S3-Skiing_1
Максимална функционалност директно на китката
С Gear S3 вие лесно може да проверите времето. Детайлна информация за прогнозата за времето, включително настоящи условия, максимални и минимални дневни температури, вероятност за валежи и UV индекс, е на разположение директно на вашата китка.

Когато сте на пистата, вие дори не трябва да сваляте ръкавиците си, за да проверите надморската височина и налягането на въздуха. Просто завъртете кръглата рамка, за да управлявате различните функции.

Благодарение на вградените сензори, Gear S3 може с точност да измерва тези показатели и промените в пистите през последните шест часа. Тази информация е изключително полезна, в случай че времето се влоши и може да ви помогне адекватно да промените плановете си, ако се налага.

Карането на ски е вълнуващо, освежаващо и поглъщащо изживяване, но понякога се налага да останем свързани със света. За щастие, Gear S3 ви позволява да отговаряте на повиквания, да проверявате съобщенията си и да изпращате бързи отговори само с едно завъртане на кръглата рамка, без да вадите смартфона от джоба си. Gear S3 с LTE, позволява свързаност дори и без смартфон.

Функции за безопасност, на които винаги можете да разчитате
Една от основните тревоги за зимните спортисти е възможността да бъдат изненадани от лошото време. Gear S3 разполага с SOS функция, която може да бъде използвана в случай на снежна буря или при други извънредни ситуации.

Всичко, което трябва да направите, за да активирате тази функционалност, е да натиснете три пъти бутона в долната дясна част на смарт устройството. След като SOS сигнала е задействан, Gear S3 се свързва с предварително избран от вас контакт. Функцията за проследяване на местоположението позволява определянето на вашата позиция в реално време.

Независимо дали сте скиор, сноубордист или просто се забавлявате, наслаждавайте се на зимните спортове с Gear S3!

За Samsung Electronics
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *