Samsung Gear S2 – твоят личен асистент 24/7

Най-новото устройство на Samsung Gear S2 бе представено вчера и на българските медии, демонстрирайки неповторим стил и функционалност със своята въртяща се рамка и революционен интерфейс. Продуктът ще е наличен и на българския пазар през месец ноември.

samsung_Gear_S2_LaunchBulgaria

Благодарение на бързите и удобни функции на устройството, както и на множеството вградени сензори, Gear S2 се превръща в идеален личен асистент за всеки, който иска да отделя повече внимание на здравословното си състояние и своята фитнес форма. Неговите възможности в тази сфера непрекъснато се разширяват благодарение на широката партньорска мрежа от компании, които непрекъснато създават нови приложения със здравна насоченост, благодарение, на които всеки потребител може да поддържа своята форма, да следва определена диета, да следи някои от основните си физически показатели, по начин който най-добре отговаря на собствените му потребности.

„За мен като човек, който се занимава професионално с фитнес, Gear S2 e изключително полезно устройство. Ползвам го от няколко дни и за това време той се превърна в безценен помощник. Много ми допада възможността да го адаптирам спрямо моята лична програма, цели и активности, свързани с ежедневната ми подготовка. Смятам, че за човек с активен начин на живот, за който добрата форма и здравословният живот са важни, подобно устройство може да бъде незаменим аксесоар“, заяви фитнес инструкторът Мартин Гаджев, който представи пред медиите многобройните възможности на Gear S2 за поддържане на добра физическа форма.

samsung_Gear S2_4

Уникалната въртяща се рамка на Gear S2 и кръглия дисплей, направи партньорите на Samsung нетърпеливи да създават нови приложения за смарт часовника. Новата форма обаче означава, че всички приложения трябва да бъдат адаптирани и поради това Samsung предостави всички необходими ресурси на своите партньори. Оказа се, че всъщност адаптирането на приложения за въртящата се рамка е доста по-лесно и интуитивно, отколкото за много от сензорните екрани на другите носими устройства на пазара. С новия интерфейс създаването на съобщения и получаването на известия също е много по-лесно.

Друго нещо, което прави Gear S2 толкова специален, са дизайните за дисплея, които Samsung предоставя на своите партньори за всяко приложение за устройството. Тези визии дават важна информация, спрямо нуждите на потребителя – можете да следите всички ъпдейти в Twitter, да проверите борсовите индекси на Bloomberg или последните спортни резултати на ESPN.

Сред стотиците приложения за Gear S2, освен фокусираните върху здравословния живот и спортната форма, има още много полезни и интересни приложения, които помагат на потребителя да използва възможностите на технологиите, за да направят живота си по-лесен и забавен. Ето и някои от нaй-популярните приложения, които можете да ползвате със своя Gear S2:

Nike+ Running

С Nike + Running  можете да следите своя джогинг режим, включително изминато разстояние, направени крачки, време и т.н. Nike + Running  помага да се организирате и Ви мотивира да постигнете поставените си фитнес цели и да водите по-здравословен начин на живот.

 Twitter Trends

Twitter  пренася върху Вашето носимо устройство всички нови теми, забавни туити и разговори, както и най-горещите новини от целия свят.

 Line

Line e много популярно безплатно приложение за съобщения, което е налично и за Gear S2. Освен че се използва лесно и бързо, Line предоставя богат избор от забавни дизайни с рисувани герои за тема на дисплея.

 Yelp for Gear

Като носимо устройство  Gear S2 e подходящ за хора с динамичен начин на живот, които често са в движение. Yelp е едно от най-популярните приложения за хора в движение, което оценява почти всичко в света, което се намира около Вас в момента, като ресторанти, кафета, магазини, полети и др.

SmartThings

SmartThings  е приложение, което превръща дома Ви в IoT Smart Home, като Ви помага да проверявате дома си, независимо къде се намирате. Затворена ли е вратата? Включено ли е осветлението? Готов ли е домът Ви да се приберете – можете да заложите предварителни настройки според вашите предпочитания. SmartThings приложението може да направи всичко това и още много.

Всички тези приложения са само малка част от многобройните възможности на Gear S2, както и само началото. Предстоят много нови приложения, чиято основна цел е да помагат на хората и да отговарят по най-добрия начин на техните нужди и очаквания.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *