Samsung Galaxy Xcover Pro вече се предлага в България

Смартфонът, създаден за служителите от различни сфери на бизнеса, идва с премиум дизайн и функционалности

 

От днес стартират продажбите на Galaxy Xcover Pro в България. Наследявайки най-доброто от смартфоните от серията Galaxy, моделът притежава премиум елементи като завладяващ дисплей, дълготрайна батерия и защитната Samsung Knox платформа. Xcover Pro предлага и допълнителни решения, като „walkie talkie“ функцията в Microsoft Teams, които подобряват работното ти ежедневие.

 

Идеален както за срещи с клиенти, така и за по-натоварена среда

Моделът притежава лек и тънък форм фактор, но също така е достатъчно устойчив, за да се адаптира към различните работни среди. Xcover Pro е IP68 водо- и прахоустойчив, може да се справи с падания от височина до 1.5 м без защитен калъф и е сертифициран с MIL-STD 810G за надеждна защита при сурови условия в околна среда, като екстремни височини и повишена влажност. С мощната си 4,050mAh батерия моделът предоставя достатъчно заряд по време на работния ден. Ако все пак е необходим допълнителен, можеш да замениш батерията с резервна или пък да използваш поддържаната от Xcover Pro функция „Pogo pin”.

Дизайнът на телефона е елегантен и устойчив. Моделът притежава 6.3” FHD+ Infinity дисплей, работещ и в условия на дъжд или сняг. При нужда от комуникация в движение, функцията „voice to text message“ преобразува диктуваните от теб съобщения в писмена комуникация. С Galaxy Xcover Pro персонализираш своето изживяване. Това е възможно чрез програмиране на два бутона, с които можеш да активираш каквото пожелаеш, с един клик. Така сложните процеси се улесняват: можеш бързо да отвориш скенера, да включиш LED фенерчето или да активираш CRM приложението.2

Решения, разработени от партньорската екосистема на Samsung, за професионалисти и работници

Със своята широка гама от мобилни решения с партньори от екосистемата на Samsung, управлението на инвентара, обработката на плащания и комуникацията в движение са лесни операции. Използвай функцията „push-to-talk“ за връзка с главния офис, диспечерите или различните членове на екипа на място, през целия ден, и само с натискане на бутон. Обработката на плащания се извършва с лекота. Решението Samsung POS за точки на продажба помага на продавачите да отследяват предпочитаните от потребителя начини на плащане, които могат да се извършват с едно докосване на безконтактната карта, телефона или часовника върху Galaxy Xcover Pro.

 

Сигурно управление на бизнеса

Galaxy Xcover Pro е не само устойчив, но и сигурен. Моделът е защитен с многопластовата платформа Knox на Samsung. Тя осигурява данните от бизнеса, като защитава хардуера, изолира и криптира данни и предпазва при зареждане и изпълнение. Устройството разполага и с четец за пръстови отпечатъци и разпознаване на лица за безконтактен достъп, когато работещите са на открито. Чрез Knox Configure и Knox E-FOTA предприятията могат бързо и лесно да контролират версиите на фърмуера, давайки възможност на ИТ администраторите да менажират управлението и актуализациите на устройствата.

Samsung Galaxy Xcover Pro може да бъде открит в търговските вериги и телекоми на цена от 999 лв.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *