Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM – първи снимки и информация

Samsung представиха новият си таблет Galaxy Note 3 по-рано този месец в Берлин.
Явно обаче е възможно да ни изненадат с още добри новини. Нека си представим, че имаме таблетът Samsung Galaxy Note 3, обаче с моделно наименование SM-N9002. Иначе казано на разбираем език това е модел с две сим карти. Информацията и снимките, които се носят из нета ни казват не само за поддръжката на Dual SIM, но и процесора, с който може да бъде захранен Galaxy Note 3 Dual SIM. Процесора е Snapdragon 800 SoC с честота 2.3GHz, същият с който е версията LTE на смартфона.
galaxy-note-3-dual-sim

Слухове твърдяха, че за Азиатският пазар телефонът ще бъде захранван от друг процесор, и по-точно от Exynos 5 Octa. Засега обаче твърденията изглеждат неверни. Снимки показват и тест на Samsung Galaxy Note 3 Dual SIM с AnTuTu benchmark, които показва завидните 31,276 точки. Това обаче, не е най-интересното.

galaxy-note-3-dual-sim1

Интересната част е в това, че изглежда във версията с Dual SIM смартфонът е претърпял и други технически промени. Базирано на снимките по-горе виждаме, че версията с две сим карти имаме 2.5GB RAM и 16GB вътрешна памет. Докато на представянето на Samsung Galaxy Note 3 видяхме 3GB RAM и 32GB вътрешна памет. Все пак не може да сме убедени дали данните са верни. Възможно е това да е тестов модел и реално пазарният да бъде 3GB RAM и повече памет. Възможно е също така, това да е свободната RAM за използване на смартфона.

Изглежда, че визуално смартфона е еднакъв и все още може да правим само догадки за финалният модел, който чакаме по-късно този месец.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *