Samsung Galaxy A90 няма да има скосяване в горната част на дисплея

Цяла плеяда от ново поколение смартфони Samsung Galaxy A-Series се появиха на бял свят през последните няколко месеца, а изглежда, че корейската компания все още не е приключила с анонсите. Съвсем скоро ще видим и (най-вероятно) флагманската версия на тазгодишните Galaxy A-Series, а именно Galaxy A90. Този смартфон ще е уникален спрямо останалите му “събратя” поне в един аспект – няма да притежава “скосяване” в горната част на дисплея.

Т.нар. “notch” е неразделна част от много голям процент от смартфоните, появили се през 2018 и 2019 година, а Galaxy A90 изглежда няма да притежава такъв. Поне това се твърди от маркетинг информация, която за много кратко време е била видима на индонезийската страница на Samsung. Същата, съвсем очаквано, вече не е активна, но важната информация е налице (на снимката не е показан самият Galaxy A90, а друг модел от продуктовата линия).

Според картинката, всички представители на A-Series 2019 притежават “notch”, с изключение на все още необявеният Galaxy A90 (текстът на последният ред). При него може да се очакват два варианта на реализация – можем да видиме дисплей тип Infinity-O (т.е. с камера, намираща се в самият дисплей), или с т.нар. “pop-up” (изкачаща) камера, което също не е лишено от логика.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *