Samsung Galaxy A90 може да се окаже истински флагман

Поглеждайки към актуалната “нoменклатура” на Samsung що се отнася до техните смартфони, продуктовата серия A-Series се смятат като среден клас предложения, като дори най-сериозните представители на A-Series са по-скоро поддръжници на флагманите, отколкото топ модели като цяло. Да, да, ама…. това не е точно така. Изглежда Galaxy A90 ще е нещо повече.

Според последни слухове от @OnLeaks, Galaxy A90 ще притежава чипсет Snapdragon 855 и още други много интересни характеристики, които го причисляват към моделното означение S-Series. Налице ще са два модела – SM-A908 и SM-A905, като основната разлика ще е поддръжката на 5G при A908. Очакванията са поне 6GB RAM и 128GB потребителска памет, а споменатият вече многократно 6.7″ дисплей със сигурност няма да разочарова никого.

Очакванията са също за тройна камера, като по-любопитното в случая е, че модела с 5G се предполага да предложи по-“лошата” версия на тройна камера – основен сензор 48MP (може би с поддръжка на Quad Bayer?), допълнен от Ultra-Wide 8MP и “bokeh” 5MP, докато при модификацията A905 се спряга по-интересна комбинация от сензори – основен 48MP, допълнен от 12MP Ultra-Wide и 5MP “bokeh”. В допълнение (може би) ще видим въвеждането на нова технология – Tilt OIS.


One thought on “Samsung Galaxy A90 може да се окаже истински флагман

  • 26.06.2019 at 18:27
    Permalink

    Верно ли “нуменклатура” написахте :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *