Samsung Electronics стартира предварителните поръчки на Galaxy Note7 за Европа

Броят на устройствата е ограничен поради извънредното потребителско търсене

 

 Samsung Electronics обяви, че предварителните поръчки на Galaxy Note7 за Европа стартираха. Броят на устройствата, налични за предварителна поръчка за европейския пазар, ще бъде ограничен, за да се осигури по-ефективно управление на извънредното потребителското търсене на новия Note7.

Потребителският интерес към Note7 надмина този на Galaxy S7 и S7 edge, под формата на потребителски регистрации в дигиталните канали на Samsung. С подобно високо ниво на търсене, Samsung възнамерява да ограничи предварителните поръчки, за да може да отговори на търсенето, когато стартират официалните продажби на устройството следващия месец.

samsung_Galaxy_Note_7

Кирил Николов, мениджър „Мобилна дивизия“ в Samsung Electronics България, коментира: „Съществува висок интерес към нашите смартфони от най-висок клас, както показа и успеха на Galaxy S7 и S7 edge. Новият Note 7 комбинира усъвършенстван дизайн и целенасочени иновации, като подобрен стилус S Pen и ирисов скенер, с което прави нашето портфолио още по-привлекателно.

Реакцията на пазара, в комбинация с изключително положителната обратна връзка от нашите партньори сред мобилните оператори и търговските вериги, сочи, че Note7 значително ще надмине първоначалните ни прогнози за продажби в региона. Поради тази причина, решихме да ограничим броя на устройствата, налични за предварителна поръчка, като така ще можем да отговорим на предвиденото търсене и ще намалим потенциалното потребителско разочарование, когато стартират официалните продажби на Note7 следващия месец.“

Европейските потребители могат да поръчат предварително новия Note7 от днес в онлайн магазина на Samsung и избрани мобилни оператори и големи търговски вериги и ще получат подарък чисто нов Samsung Gear VR.

Периодът на предварителните поръчки за България е от 16-ти до 30-ти август, а официалните продажбите ще стартират на 16-ти септември. За повече информация, моля посетете http://www.samsung.com/bg/home/.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *