Samsung разработват Galaxy S6 от “нулата”

Едно от нещата, които много фенове на продуктовата гама Galaxy S очакваха да се случи е S5 да бъде един нов апарат, който да предложи нещо наистина ново и наистина различно. Това така и не се случи, но изглежда корейската компания все пак се е вслушала в желанията на хората и следващото поколение флагмански смартфон Galaxy S ще бъде различен.

 samsung_galaxy_s_logo

Макар да е в още ранен стадий на разработка, бъдещият Galaxy S6 (ако това изобщо ще е неговото моделно име) вече е наименован “Project Zero”, което е различно от познатите досега кодови имена на смартфоните от серия Galaxy S. Изглежда Samsung са решили да разработят бъдещият Galaxy S6 съвсем от “нулата”, без да се базират на познати до момента форми и възможности на предишните 5 варианта на Galaxy S.

Ранният стадий на разработка най-вероятно означава, че апарата няма да е готов за анонс на MWC2015, който ще се проведе в началото на месец март 2015 година, а може би ще видим бъдещият Galaxy S6 едва в края на лятото или началото на есента на IFA2015. Този подход на корейският производител може да съвпадне с новата идея на SONY да предлагат по един флагмански смартфон всяка година, като бъдещият Xperia Z4 също се предполага, че ще се появи на IFA2015.


One thought on “Samsung разработват Galaxy S6 от “нулата”

  • 04.11.2014 at 13:57
    Permalink

    “разработен от нулата”? не ми звучи обещаващо. “да предложи нещо наистина ново и наистина различно” – да е триъгълен или какво? Според мен потребителя иска възможно най- много наблъскано във възможно най- малко обем. И да е здраво и да работи дълго.

    Не съм видял потребителя да иска нещо различно. Потребителя масовия, иска нещо познато, но по-лесно и по- хубаво. Ако потребителите искаха различни неща, нямаше да има проблем с виндос 8 и други подобни екперименти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *