Samsung разкри новия Galaxy Note7, интелигентният смартфон, готов за големи идеи

Galaxy Note7 комбинира разширените възможности на S Pen с високи стандарти за сигурност, за да помогне на потребителите да постигнат и да направят повече

 

 Samsung Electronics продължава да води пазара на смартфони с Galaxy Note7 чрез надграждане на лидерството на компанията в категорията с иновативни характеристики, които определят нов стандарт за устройствата с голям екран. С изискана изработка, първокласни материали и уникален, симетричен модерен дизайн, Galaxy Note7 предлага:

  • Прахо и водоустойчив корпус и S Pen (IP68)
  • Най-високо ниво на сигурност, което съчетава Samsung Knox с биометричнo удостоверяване, включително нова функция за сканиране на ирис
  • Пълно потапяне в развлекателните функции с HDR видео възможности за стрийминг.

Galaxy Note7 постига баланс между работа и забавление, като дава възможност на хората да постигнат повече от това, което те смятат, че е възможно със смартфон.

Galaxy Note7 съчетава производителност и забавление, със силни защитни функции. Предлагащ стабилна екосистема, той е идеалното устройство за тези, които искат да постигнат повече в живота “, каза DJ Кох, председател на Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Животът се движи по-бързо от всякога сега, така че ние създадохме Galaxy Note7 да помогне на потребителите да направят нещата по-лесно, винаги и навсякъде.”

S Pen на Galaxy Note7: Бързо и лесно осъществява идеите Ви

Подобреният S Pen на Galaxy Note7 е повече от просто инструмент за писане – това е средство да правите повече неща, по-ефективно и точно. Потребителите могат да осъществят идеите си в момента, в който получат вдъхновение, дори без отключване на екрана с помощта на Screen off memo и просто прикачатбележката на Always On Display. S Pen също така дава възможност на потребителите лесно да създават и споделят GIF анимации чрезSmart Select. В допълнение, новите функциив Air Command, включително за увеличаване и превод, дават възможност на потребителите да увеличават екрана или да превеждат от чужди езици с просто доближаванена S Pen. Още по-лесно е да се достигне до най-доброто от творческите способности на S Pen със Samsung Notes, новo обединено приложение, което позволява на потребителите да нахвърлят ръкописни бележки, да рисуват или редактират бележки на едно място.

SamsungGalaxyNote7_Black_Front

Новият S Pen пише слекота и прецизност. По-малкият 0,7 mm накрайник иподобрената чувствителност къмнатиск дават усещане за реална писалка.  Със спокойствието, че IP68 предлага водоустойчивост, S Pen на Galaxy Note7 позволява на потребителите да изразят мислите си без прекъсване, дори когато екранът се намокри.

Подобрена сигурност: Вече само за миг

Samsung разбира колко е важно съдържанието на телефона на потребителите да бъде защитено. Съчетано със Samsung Knox, водеща в индустрията платформа за сигурност,Galaxy Note7 осигурява повишена сигурност и неприкосновеност на личния живот, с много напреднала биометрична идентификация, включително скенер за пръстови отпечатъци и ирисова технология за сканиране. Galaxy Note7 предлага повече опции за удостоверяване, които могат да се използват взаимозаменяемо в зависимост от това как хората използват телефоните си, където и да са, или каквото и да правят.

Galaxy Note7 внушава допълнителна увереност на потребителитечрез Secure Folder, отделна папка, която добавя още едно ниво на удостоверяване, за да запазите личната си информация в безопасност. Технологията за разпознаване на ириса също ще се използва за идентифициране при сигурни покупки, направени чрез Samsung Pay.

Най-доброто забавление в този клас

Телефонът е един от най-важните екрани в живота на потребителите, тъй като е с тях през цялото време. Galaxy Note7 разполага с разкошен, извит 5.7-инчов QHD Super AMOLED екран, доставящярка и поглъщаща картина на смартфона. Той е готов да споделя HDR видео, което дава възможност за изживяване като на кино, включително чрез по-ярки цветове и по-дълбоко черно, които осигуряват, че потребителите ще получат пълното изживяване, което режисьорът е предвидил. Galaxy Note7 предлага също Game Pack, достъпно чрез Google Play, включително топ заглавия игри, по-лесен процес на заявяване и нови потребителски ползи.

SamsungGalaxyNote7_Blue_Back

Чрез съчетаване на Galaxy Note7 с новия Gear VR от Oculus, потребителите могат да изпитат висококачествена виртуална реалност почти навсякъде. Невероятният Super AMOLED екран и мощният процесор на Galaxy Note7 доставят ултра-поглъщащо изживяване. Обширната и все по-нарастваща библиотека от приложения, снимки, игри и други поставя потребителите в центъра на действието. Дали това е следващото ниво игри или пътуване до места, където потребителите никога не са били,винаги има нещо ново, което да открият.

За хората, които живеят, за да се създават, разказват истории и пренасятдруги хора до напълно нови светове, Galaxy Note7 може да се използва с новата Gear 360 камера с висока резолюция (3840×1920), за да уловят, редактират и споделят 360-градусови снимки и видеа в движение. Тези спомени могат да бъдат споделяни с приятели чрез платформи като YouTube 360 и Facebook, и могат да бъдат изживени повторно с потапяне във виртуалната реалност чрез Gear VR.

Galaxy дизайн и изискана изработка

С Galaxy Note7, Samsung продължава да предизвиква границите на инженерството, за да усъвършенства изживяванията за потребителите чрез иновативен дизайн. Всеки ръб, повърхност и детайл от дизайна на устройството е прецизирана, за да се осигури по-удобен захват, по-лесна работа с една ръка, и дълготрайност с Corning® Gorilla® Glass 5. Въпреки че Galaxy Note7 разполага с голям екран, благодарение на уникалниядвойно извит симетричендизайн, остава балансиран и лек с елегантното усещане,което потребителите вече обичат от предишните модели от серията Galaxy. Извитият екран на Galaxy Note7 позволява да използвате многофункционалния Edge панел за  бърз достъп до приложения, новини и функции с едно почукване.

Galaxy Note7 е оборудван със съвременната камера, въведена при Galaxy S7 и Galaxy S7Edge. Технологията с Dual Pixel сензор, широкият отвор на блендата и бързият авто фокус работят заедно, за да се създадат ясни и красиви снимки, дори при слабо осветление.

В допълнение към вградената 64GB памет, Galaxy Note7 предлага разширяема памет чрез поддръжка на microSD карти до 256GB. Galaxy Note7 е оборудван с батерия 3,500mAh, лесно управление на консумацията на батерията чрез приложението Smart Manager, и бързо зареждане чрез новия USB-C порт. Galaxy Note7 поддържа и безжично зареждане.

Нова линия от аксесоари ще бъде на разположение, за да допълнят Galaxy Note7, включително новият S View Standing Cover, лек и портативен калъф, който може да се използва за закрепване на устройството под ъгъл от 60 градуса за лесно гледане на съдържание, както и един водоустойчив IP68 калъф-батерия за зареждане по време на движение.

Създаване на телефон + екосистема за свързани изживявания

Galaxy Note7 е повече от просто един смартфон; това е точката на свързване към екосистема от устройства, софтуер и услуги на Samsung. Потребителите могат да следят техните фитнес занимания на Gear Fit2 или Gear IconX и проследяват своите данни чрез S Health 5.0. В допълнение към точното проследяване и измерване, новият S Health дава възможност на потребителите да поддържат връзка със семейството и приятелите си чрез споделяне на фитнес ъпдейти или като се конкурират в приятелски предизвикателства един с друг.

С Galaxy Note7, потребителите могат да използват ирис скенера за достъп до услуги с добавена стойност на Samsung като Samsung Pay за бързи и лесни мобилни плащания.

Smart Switch функцията е подобрена допълнително със Samsung Cloud чрез осигуряване на непрекъснато архивиране и лесно прехвърляне на съдържание, включително данни, приложения, настройки и оформления между устройствата. Потребителите на Galaxy Note7 ще могат да използват до 15 GB свободно пространство за съхранение и възстановяване на информация на Samsung Cloud.

Galaxy Note7 ще бъде наличен в партньорската мрежаот 2 септември, и ще се предлага в Blue Coral, Silver Titanium и Black Onyx.

Предварителните поръчки за покупка на Galaxy Note7 в България ще стартират от 16 август 2016. Клиентите, които заявят предварително покупката на Galaxy Note7 чрез партньорската мрежа ще могат да го получат 3 дни преди официалната премиера в България.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *