Samsung: “Продаваме по 300 000 броя Galaxy S6/S6 EDGE всеки ден”

Макар да не е потвърдено официално и вероятно ще стане ясно утре на отчет пред инвеститорите, според данни от високо позициониран служител в Samsung компанията продава по около 300 000 (триста хиляди) броя смартфони Galaxy S6 и S6 EDGE всеки ден. Данните са представени неофициално пред The Korean Times и не могат да се нарекат напълно сигурни и правдоподобни. Това идва на фона на 124 000 броя дневно за Galaxy S5 и 241 000 броя дневно за Galaxy S4.

 Samsung_Galaxy_S6

Спрямо Galaxy S5, новите модели определено ще отбележат огромен скок напред що се отнася до сравнение между продажбите на Galaxy S5 и Galaxy S6. Това ниво на продажби на двата нови върхови модели смартфони напълно покрива фирмените прогнози и най-вероятно Samsung ще зарадват особено много и своите инвеститори.

Според данни от анализатор на компанията eBEST Investment само в рамките на месец април от Samsung са успяли да продадат над 6 милиона смартфона Galaxy S6/S6 EDGE, което считано от 10-ти април показва именно по 300 000 продадени телефона на ден поне за първите 20 дни продажби на новите смартфони.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *