Samsung: “Продаваме по 300 000 броя Galaxy S6/S6 EDGE всеки ден”

Макар да не е потвърдено официално и вероятно ще стане ясно утре на отчет пред инвеститорите, според данни от високо позициониран служител в Samsung компанията продава по около 300 000 (триста хиляди) броя смартфони Galaxy S6 и S6 EDGE всеки ден. Данните са представени неофициално пред The Korean Times и не могат да се нарекат напълно сигурни и правдоподобни. Това идва на фона на 124 000 броя дневно за Galaxy S5 и 241 000 броя дневно за Galaxy S4.

 Samsung_Galaxy_S6

Спрямо Galaxy S5, новите модели определено ще отбележат огромен скок напред що се отнася до сравнение между продажбите на Galaxy S5 и Galaxy S6. Това ниво на продажби на двата нови върхови модели смартфони напълно покрива фирмените прогнози и най-вероятно Samsung ще зарадват особено много и своите инвеститори.

Според данни от анализатор на компанията eBEST Investment само в рамките на месец април от Samsung са успяли да продадат над 6 милиона смартфона Galaxy S6/S6 EDGE, което считано от 10-ти април показва именно по 300 000 продадени телефона на ден поне за първите 20 дни продажби на новите смартфони.
Остави коментар по темата...

Your email address will not be published. Required fields are marked *