Samsung представя Galaxy K zoom – новият смартфон със специализирана камера

Galaxy K zoom съчетава в себе си водещи за индустрията функции на камерата с мобилното изживяване на Samsung Galaxy

Днес Samsung Electronics Co., Ltd, представи новия смартфон със специална камера – Samsung Galaxy K zoom. Galaxy K zoom е смартфон, който съчетава съвременните функции и технология на дигиталните камери с водещото за индустрията Samsung Galaxy изживяване. Той позволява снимане без никакво усилие и носи със себе си реална оптика и премиум дизайн. По този начин Galaxy K zoom предоставя на потребителите мобилни решения, от които те се нуждаят и възможност да създават визуално съдържание с професионално качество с помощта на забавно и лесно за използване устройство.

samsung_galaxy_k_zoom_1

„С представянето на Galaxy K zoom, Samsung продължава да демонстрира своята отдаденост в създаването на продукти, които удовлетворяват разнообразните потребности на нашите потребители, каза Сън Хонг Лим, старши вицепрезидент на Mobile Communications Business на Samsung Electronics. Новият Galaxy K zoom дава възможност на потребителите да улавят и да споделят своите най-важни моменти от ежедневието със зашеметяваща яснота, комфорт и възможности за свързаност, които всеки един смартфон Galaxy притежава – за уникално мобилно изживяване, което съчетава всичко в едно.”

Като смартфон оборудван със специална камера, Galaxy K zoom притежава усъвършенствана техническа система на камерата, която е създадена да предлага контролът и функционалността на професионален фотоапарат. С този смартфон нито един важен момент няма да бъде пропуснат, дори напротив – ще бъде уловен с пълна яснота. Galaxy K zoom има и нова технология за прибиране на обектива, която позволява наличието на 10x оптично увеличение в забележително тънък и елегантен панел. Други впечатляващи функционалности на смартфона са 20.7 мегапикселовия BSI CMOS сензор за съвършено чисти и детайлни изображения. Той се държи превъзходно при слаба осветеност и осигурява Оптична Стабилизация на Изображението (OIS), която ограничава размазването, причинено от движение. Благодарение на тези спецификации, устройството прави снимки и видео във Full HD формат, които изглеждат свежи и ярки, дори когато са увеличени и са заснети на слаба светлина. В допълнение, устройството притежава Xenon Flashсветкавица, която осигурява по-ярка светлина от LED, за да повиши качеството на изображенията с естествен блясък.

samsung_galaxy_k_zoom_3

Новото устройство съдържа в себе си най-усъвършенстваните функции и възможности на съвременните фотоапарати, включително AF/AE Separation (Auto Focus/ Auto Exposure Separation), които осигуряват прецизен баланс от светлина и чистота на изображението. Режимът от следващо поколение Pro Suggest предлага 5 оптимизирани настройки на филтъра, а Selfie Alarm позволява на потребителите да си направят селфи като настройват времето, когато да бъде направена снимката. В този случй апаратът сам следи обектите, което му помага да направи чиста и фокусирана снимка на обект в движение. Всяка функция има опростен потребителски интерфейс, който помага на потребителите да правят снимки и видео лесно и с изключително качество във всяка ситуация.

samsung_galaxy_k_zoom_product_specs

Компактен и удобен, Galaxy K zoom притежава ергономична форма и изтънчени, стилни линии, които придават меко и комфортно усещане за ръката, която го държи. Освен това Galaxy K zoom притежава и всички функции, които потребителите биха могли да поискат в един Galaxy флагман – Ultra Power Saving Mode, който свежда до минимум енергийния разход на батерията; S Health Lite, който осигурява персонализирана фитнес програма и Studio приложение, което позволява на потребителите лесно да редактират своите снимки и видео материали.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *