Samsung представя Galaxy A8(2018) с двойна предна камера, голям Инфинити дисплей и нови функции за ежедневието

Практичен, стилен и удобен смартфон със забележително представяне

 Samsung Electronics представи днес най-новия смартфон от Galaxy A серията: Galaxy A8(2018). Galaxy A8(2018) се отличават с двойна предна камера, голям Инфинити дисплей и забележителен ергономичен дизайн, вдъхновен от дизайна на флагман серията на Samsung. С допълнителни функции, които ще улеснят вашето ежедневие, Galaxy A8(2018) е още по-стилен, практичен и удобен.

“С представянето на Galaxy A8(2018), ние пренасяме любими на потребителите функции, като Инфинити дисплея и първата ни двойна предна камера с Live Focus, в Galaxy A серията, която вече е известна със своя премиум дизайн“, каза Кирил Николов, ръководител дивизия „Мобилни устройства в Samsung Electronics България. “Galaxy A8(2018) демонстрира постоянния ни ангажимент да отговаряме на нуждите на нашите потребители, като им предоставяме по-голям избор и удобство.”

Правете ярки и ясни селфита с 16-мегапикселовата F1.7 основна камера и двойната 16-мегапикселова + 8-мегапискелова F1.9 предна камера, независимо къде се намирате или какво правите. Двойната предна камера е съставена от две отделни камери, така че да можете да превключвате между тях и да правите различни селфита – от снимка в близък план до портретни снимки с ясен и отчетлив фон. А с подобрената функция Live Focus, вие може лесно да добавите ефекта боке (bokeh) преди или след като направите снимката, за да създадете висококачествено изображение.

Подобрената камера ви помага да правите невероятни снимки, дори при условия на ниска осветеност. Новото устройство позволява персонализацията на изображенията със забавни опции, с които може да добавяте стикери към вашето селфи или да подчертаете кулинарните ви шедьоври с Food Mode режима.  Трептящите видео кадри ще останат в миналото с технологията за видео стабилизиране на дигиталните изображения (VDis), a с допълнителната hyperlapse функция сега можете да създавате „time-lapse” видеоклипове, с които да разказвате и споделяте и по-дълги истории. Galaxy A8(2018) поставя нов стандарт за непрекъснато и завладяващо визуално изживяване, когато гледате филми или играете игри.

Инфинити дисплеят излиза извън рамките със съотношение на екрана 18,5:91, така че можете да видите цялата картина с най-доброто кинематографично изживяване. Големият екран се поддържа от ергономично заоблено стъкло на предния и задния панел на устройството. Металната рамка, гладките извивки и удобният захват улесняват още повече гледането и взаимодействието със съдържанието на вашия телефон. Galaxy A8(2018) се предлага в три цвята2, включително черен, сива орхидея, и златен, за да отговарят на вашия личен стил.

Устройството непрекъснато ще ви информира с функцията Always On Display, което означава, че можете да получите информация с един бърз поглед, без да отключвате телефона си. Със сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост, Galaxy A8(2018) издържа на дъжд, пясък и прах, което го прави подходящ за почти всяка дейност или ситуация. Смартфонът разполага с microSD слот с поддръжка до 256GB и е първият от Galaxy А серията, който поддържа Samsung Gear VR.

Galaxy A8(2018) ще бъде наличен на българския пазар още през януари 2018 г в следните цветове: черен, златен и сива орхидея.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *